Κίτρινη ή μπλε; Διαλέξτε!

Κίτρινη ή μπλε; Διαλέξτε!

Επιλέξτε το δικό σας compact foundation για αντηλιακή προστασία και κάλυψη από την Shiseido.

H Shiseido συνεχίζει και φέτος να φροντίζει το δέρμα σας και προτείνει το απόλυτο gadget που σας ακολουθεί όλο τον χρόνο. Από την περιστασιακή έκθεση μέσα στην ημέρα μέχρι και την έντονη ηλιακή έκθεση στην παραλία – όλες τις εποχές - μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το δέρμα σας έχει την καλύτερη φροντίδα με τις compact πούδρες Sun Protection της Shiseido που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και τεχνολογία.

To Tanning Compact Foundation N SPF 6 της Shiseido, -στην κίτρινη θήκη- είναι ένα make-up σε compact μορφή που περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζει υπέροχο χρυσαφένιο μαύρισμα και εγγυάται τέλειο καλυπτικό αποτέλεσμα. Συνδυάζει αντηλιακή προστασία, εντατική φροντίδα και κάλυψη σε ένα μόνο προϊόν για να το έχετε πάντα μαζί σας και διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Η άλλη σας επιλογή είναι το Sun Protection Compact Foundation N SPF 30, στην μπλε θήκη, ένα make-up σε μορφή πούδρας με ανάλαφρη υφή, που χαρίζει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα. Αντέχει στην εφίδρωση και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες, προσφέρει αντιγηραντική περιποίηση και προστασία κατά της UVA/UVB ακτινοβολίας και θα το βρείτε σε 5 αποχρώσεις.