Ταξίδι στο Portofino

Ταξίδι στο Portofino

Ο προορισμός για όλη την ελίτ του κόσμου, έρχεται πιο κοντά με το Neroli Portofino από την The Tom Ford Private Blend Collection.

Ταξιδέψτε στο Portofino, ένα μαγικό θέρετρο στην Ιταλική Ριβιέρα, γνωστό παγκοσμίως για την άπιαστη ομορφιά του αλλά και για την διαχρονική του λάμψη με την αίσθηση της όσφρησης. Το άρωμα του Neroli Portofino αιχμαλωτίζει αυτήν την ομορφιά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής Tom Ford Private Blend Collection.

Ο Tom Ford δηλώνει ότι: «Το άρωμα του Neroli Portofino, ένα από τα πιο γνωστά αρώματα της συλλογής Private Blend, αντικατοπτρίζει τέλεια την κομψότητα και τη λάμψη που έχει το Portofino. Ένα άρωμα που σε μαγεύει, και σε ταξιδεύει.»

Το άρωμα έχει νότες από Νερολί Τυνησίας, Ιταλικό περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, Winter Yellow Mandarin, Λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, δενδρολίβανο και κεχριμπάρι.

Η συσκευασία του αρχικά ήταν το γνωστό καφέ μπουκάλι που θυμίζει πιόνι σκακιού, όπως κι όλα τα αρώματα της σειράς, αλλά το νέο πρόσωπο του Neroli Portofino είναι συνώνυμο της Ιταλικής Ριβιέρας σε ένα διαφανές τιρκουάζ μπουκάλι σε 2 μεγέθη 50ml και 100ml.

Η Κρέμα Σώματος, είναι αυτή που ολοκληρώνει την απόλαυση αιχμαλωτίζοντας τη στιγμή. Αυτή η πλούσια κρέμα στο χρώμα της σαμπάνιας κυκλοφορεί σε συσκευασία tube, απορροφάται εύκολα και γρήγορα, ενυδατώνει και θρέφει άμεσα την επιδερμίδα και αφήνει ένα μοναδικό άρωμα από εκχύλισμα των καρπών της ελιάς, σταφυλιού και σπόρων από χουρμά.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.