Κοίτα με στα μάτια! Δεν μπορείς, ε;

Κοίτα με στα μάτια! Δεν μπορείς, ε;

Με το Pin up girl της That's Better, όλοι θα κοιτάνε το μπούστο σας.

Προτάξτε το στήθος σας περήφανα. Το Pin up girl της That's Better είναι ένα gel εξαιρετικής ποιότητας για τη σύσφιξη του στήθους που με καθημερινή χρήση, το τονώνει και το συσφίγγει κάνοντας το σφριγηλό. Φυσικά αιθέρια έλαια τονώνουν και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα του στήθους και παράλληλα προσφέρουν ενέργεια και ευεξία, ενώ το Açai Berry προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση.

Αυτό το επαναστατικό προϊόν, περιέχει το Biobustyl®, προϊόν βιοτεχνολογίας, που είναι πλούσιο σε λιποπεπτίδια κολλαγόνου και ελαστίνης, και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων, την λειτουργία των ινοβλαστών και τη σύνθεση του κολλαγόνου, διατηρώντας τη δομική ακεραιότητα του συνδετικού ιστού.

Mία φορά την ημέρα, για τουλάχιστον δύο μήνες, εφαρμόστε το gel με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας μασάζ στην περιοχή του στήθους και απλώστε το στο ντεκολτέ με ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Τη That's better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies www.advancepharmacies.gr. Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com