Marry Me!

Το άρωμα του οίκου Lanvin Marry Me! Love edition, δηλώνει αγάπη, γέλιο, τρυφερότητα και σας κάνει ευτυχισμένη!

Αυτός ο στιλάτος καλλιτεχνικά όρκος είναι υπογεγραμμένος από τον Alber Elbaz για το Marry Me Love Edition! Και αποτελεί μία ωδή στην αγάπη και το γέλιο και περνά ένα τόσο υπέροχο μήνυμα. Η αρχική εικόνα απεικονίζει έναν κόσμο χαράς και χρώματος που κατοικείται από τρυφερούς, θρασείς χαρακτήρες.

Η έμπνευση ήρθε από ένα σύμβολο παθιασμένων συναισθημάτων και καυτών εκδηλώσεων αγάπης, το κόκκινο τριαντάφυλλο και οδήγησε σε μία έκδοση του αρώματος που φοράει ένα καινούργιο φόρεμα εμπνευσμένο από τους κώδικες υψηλής ραπτικής του οίκου Lanvin, με λακαρισμένο γυαλί σε βαθιά κόκκινη απόχρωση και έναν XXL φιόγκο από φλογερή κόκκινη οργάντζα. Είναι ένα δώρο φτιαγμένο για όσους ακολουθούν πιστά τη μόδα.

Το ίδιο το άρωμα είναι floral με ζεστή βάση. Μία αναπάντεχη καρδιά από κόκκινα τριαντάφυλλα χτυπάει με εξαίσιο αισθησιασμό, ενώ παράλληλα φλερτάρει με τη λάμψη της κόκκινης σταφίδας και τη σπιρτάδα του νεραντζιού. Τυλίγεται ερωτικά γύρω από τη μανόλια και το μαγευτικό γιασεμί sambac και λιώνει σε ένα κρεβάτι από κέδρο και μόσχο. Αυτή η λαμπερή ξυλώδης-κεχριμπαρένια αρμονία είναι ακαταμάχητα γοητευτική και μετατρέπει το πάθος των πρώτων ημερών, στην τρυφερότητα ενός όρκου και την υπόσχεση μιας ερωτικής ιστορίας.