Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί

Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί

Αυτό υπόσχεται το νέο φον ντε τεν Stay- Matte Oil Free Makeup της Clinique 

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, τότε γνωρίζετε ήδη πως το κεφάλαιο "φον ντε τεν και κάλυψη" είναι από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά, καθώς το ζητούμενο είναι διπλό: η ομοιόμορφη όψη αλλά και η ρύθμιση της γυαλάδας, για ματ αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πάνω σε αυτά τα δεδομένα οι επιστήμονες της Clinique δημιούργησαν το Stay-Matte Oil Free Makeup, ένα επαναστατικό υγρό φον ντε τεν, με λεπτή και ελαφριά σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένο να ρυθμίζει τη λιπαρότητα και να αντιστέκεται στον ιδρώτα, εξασφαλίζοντας τέλεια, ματ όψη. Στην καρδιά της σύνθεσής του βρίσκονται δύο εκχυλίσματα: το Laminaria Saccharina Extract, το οποίο βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής του σμήγματος ώστε να μην υπάρχει υπερβολική λιπαρότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και το Willow Bark Extract, που απορροφά τη λιπαρότητα διατηρώντας την φρέσκια για ώρες. Ταυτόχρονα, η λεπτή, oil-free σύνθεσή του, αφήνει μια δροσερή αίσθηση άνεσης και σας δίνει τη δυνατότητα για μέτρια αυξανόμενη κάλυψη, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το νέο Stay-Matte Oil Free Makeup της Clinique θα το βρείτε σε 6 αποχρώσεις, σε συσκευασία σωληναρίου για εύκολη εφαρμογή.