Βάλτε τη μάσκα!

Βάλτε τη μάσκα!

H Face Lift της That's Better κάνει lifting στο πρόσωπο (επομένως και στη διάθεση)

Η That's Better θέλει να κάνει το καλύτερο για το beauté μας και ανάμεσα στα σούπερ προϊόντα της είναι και η μάσκα άμεσης δράσης Face Lift.

Πλούσια και θρεπτική, αυτή η θαυματουργή μάσκα περιέχει στην καρδιά της σύνθεσής της το ευεργετικό Açai Berry, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ και είναι ιδανική για την ξηρή, κουρασμένη και ώριμη επιδερμίδα. Μέσα σε λίγα λεπτά, η Face Lift εμπλουτίζει το δέρμα με βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, προσφέροντας πολύτιμη υγρασία και διώχνοντας τη θαμπάδα. Συγχρόνως, χάρη στην επανορθωτική της δράση απαλύνει τις λεπτές γραμμές, αναζωγονεί, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, και το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη κιόλας χρήση!

Τη μάσκα Face Lift μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μία φορά την εβδομάδα ή όποτε διαπιστώνετε πως το δέρμα σας έχει ανάγκη απαλής φροντίδας και άμεσης τόνωσης. Απλώστε πλούσια ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και μετά από 10 έως 15 λεπτά, ξεπλύνετε απαλά με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα που θα βλέπετε κάθε φορά στον καθρέφτη σας θα σας πείσει γιατί αυτή η μάσκα είναι ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σας!

Τα προϊόντα της That's Better θα τα βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies( www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com