RoC Anti-Cellulite Micro-Actif: τέλος στο τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα

RoC Anti-Cellulite Micro-Actif: τέλος στο τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα

H RoC® φέρνει την επανάσταση στο αδυνάτισμα! Μόλις λάνσαρε το απόλυτο όπλο σας στη μάχη κατά της επίμονης κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και σπεύσαμε να σας ενημερώσουμε.

 

Το νέο RoC® Anti-Cellulite Micro-Actif είναι ένας ορός διπλής δράσης που βασίζεται στη μικρο-διάχυση ενός λιπολυτικού ενεργού συστατικού που μειώνει σταδιακά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος, στοχεύοντας στο συσσωρευμένο λίπος.

Το μυστικό αυτής της δραστικής θεραπείας βρίσκεται στον συνδυασμό μοναδικών ενεργών συστατικών: το THPE™ έχει άμεση δράση, συσφίγγει τους ιστούς και λειαίνει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο σφριγηλή, το Forskolin (ένα συστατικό 50 φορές πιο δραστικό από την καφείνη) αυξάνει την ταχύτητα της λιπόλυσης ενώ η Καφεΐνη αυξάνει τον χρόνο της, η Καρνιτίνη «συντηρεί» το αποτέλεσμα της διαδικασίας, η Ρουσκογενίνη καταπολεμά το οίδημα ενώ η γλυκερίνη συμβάλλει στην απαλότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα: από την πρώτη κιόλας μέρα η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, την 14η μέρα η βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού είναι ορατή ενώ μέχρι την 28η μέρα η επίμονη κυτταρίτιδα μειώνεται (μέχρι και -65%) και το τοπικό πάχος περιορίζεται (μέχρι και -2,9 εκ)!

Με δροσερή υφή τζελ-κρέμας, το νέο RoC® Anti-Cellulite Micro-Actif καλύπτει την επιδερμίδα με ένα μεταξένιο πέπλο που απορροφάται αμέσως, δεν κολλάει και έχει μια πουδρέ ευωδιά που φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Και επειδή η RoC δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, το σωληνάριο του νέου Anti-Cellulite Micro-Actif έχει περιστρεφόμενη μύτη για να διατηρεί τα δραστικά συστατικά και να περιορίζει την ποσότητα στην ελάχιστη και ισόποση δόση για κάθε σημείο, κάνοντας την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη!