Brave&Shave: το Α στην αποτρίχωση

Brave&Shave: το Α στην αποτρίχωση

Το μεταξένιο λάδι για το ντους της That's Better είναι ένα για όλα- γιαυτό το λατρεύουμε! 

Η νέα εμμονή στον πλανήτη της ομορφιάς είναι τα λάδια περιποίησης και η κοσμετολογία έχει κάνει θαύματα, δημιουργώντας μεταξένιες, ελαφριές υφές που φροντίζουν βαθιά την επιδερμίδα και την αφήνουν απίστευτα απαλή, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Από τα αγαπημένα μας σε αυτή την κατηγορία είναι το λάδι ντους Brave&Shave της That's Better και πάμε στοίχημα πως θα γίνει και το δικό σας μόλις το δοκιμάσετε. Έξτρα θρεπτικό, με πρωταγωνιστή το Açai Berry, μαλακώνει τις τρίχες κάνοντας τη διαδικασία του ξυρίσματος εξαιρετικά εύκολη. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες Β, C & E, το Brave and Shave προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λαμπερή όψη ακόμα και στα πιο ξηρά δέρματα, ενώ τα φυσικά αιθέρια έλαια που περιέχει, τονώνουν το δέρμα προσφέροντας ενέργεια και ευεξία. Το Brave and Shave προστατεύει το φυσικό PH της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για γυναίκες και άντρες, οπότε ετοιμαστείτε να το... μοιράζεστε με το άλλο σας μισό!


Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com