Beauty with Heart: κίνημα ομορφιάς από την The Body Shop

Beauty with Heart: κίνημα ομορφιάς από την The Body Shop

Εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με σκοπό να τον κάνει πιο όμορφο (από κάθε άποψη)

Την προηγούμενη εβδομάδα, ως καλεσμένοι της The Body Shop γιορτάσαμε μαζί της δύο "εγκαίνια" σε ένα απόγευμα: αφενός την παρουσίαση του πρώτου της καταστήματος Pulse στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι (Πατρ. Ιωακείμ 5) αφετέρου το νέο κίνημα ομορφιάς της μάρκας, που με κεντρικό μήνυμα «Beauty with Heart» καλεί όλους όσοι θεωρούν την ομορφιά κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο, να δείχνουν όμορφοι, να νιώθουν όμορφα και να κάνουν καλό!

Η Θάλεια Καζάζογλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της The Body Shop, μας είπε σχετικά: «Τα προϊόντα μας κρύβουν μία ολόκληρη ιστορία πίσω από την ετικέτα τους, είναι προϊόντα με καρδιά! Μέσα από τα νέα καταστήματα Pulse μπορούμε περισσότερο από ποτέ να επικοινωνήσουμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τα προϊόντα μας, να αποκαλύψουμε τη δύναμη των συστατικών τους που λαμβάνουμε μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από όλον τον κόσμο και να ενημερώσουμε για τις αξίες και τη δράση μας».

Αφού, λοιπόν, περιηγηθήκαμε στον όμορφο κόσμο της The Body Shop και μάθαμε τα πάντα για τις νέες αφίξεις της σεζόν, κάναμε τη δική μας «Do Good» ευχή και αποκαλύψαμε το αγαπημένο μας προϊόν της The Body Shop. Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη, μέσω του προγράμματος «Συν στο Πλην» της ΜΚΟ PRAKSIS για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας αλλά και των οικογενειών που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης.