Marry me! Πρόταση γάμου με άρωμα Lanvin

Marry me! Πρόταση γάμου με άρωμα Lanvin

Το πάθος των πρώτων ημερών, η τρυφερότητα ενός όρκου και η υπόσχεση μιας ερωτικής ιστορίας.

Μία συνάντηση στην πόλη του έρωτα μπορεί να καταλήξει σε πρόταση γάμου. Παρακολουθήστε την καθώς ο Lanvin φαντάστηκε την ιδιαίτερη μυρωδιά αυτής της έλξης, ένα δροσερό άρωμα ευτυχίας και πάθους, για όσες δεν φοβούνται να πουν «Marry Me!».

9 π.μ. «Κεραυνοβόλος έρωτας πάνω στη γέφυρα Pont des Arts»

Περνά πολύ κοντά του. Εκείνος γυρνά προς το μέρος της καθώς τον προσπερνά. Αναστατωμένη, τον κοιτά και του χαμογελά. Από αυτή τη στιγμή, τα πάντα μπορούν να συμβούν... Ένας έρωτας ευτυχισμένος, δυνατός, που θα δοκιμαστεί στον χρόνο ή μία ωραία περιπέτεια, έντονη και εφήμερη.

1 μ.μ. «Γεύμα στο Café de Flore»

Κάθονται έξω, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, και μοιράζονται μία τρυφερή στιγμή. Καθώς κοιτάζονται μέσα στα μάτια, οι κινήσεις τους γίνονται πιο ελεύθερες, τα χέρια τους αγγίζονται. Οι εκμυστηρεύσεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Τα χαμόγελα γίνονται δυνατά γέλια. Τολμηρός, τη φιλά στο λαιμό, γεύεται το δέρμα της, αναπνέει το άρωμά της...

4 μ.μ. «Περίπατος στα στενά της Μονμάρτρης»

Την περιμένει, ανυπόμονος και αναστατωμένος. Τέλος, εμφανίζεται και η σιλουέτα της διαγράφεται καθαρά στο φως. Θηλυκή και φυσική, πλησιάζει φορώντας ένα κομψό φόρεμα. Ένα ανοιχτόχρωμο αέρινο μεταξένιο φόρεμα που κυματίζει αναδεικνύοντας τη διάφανη επιδερμίδα της.

6 μ.μ. «Περίπατος στους Κήπους του Λουξεμβούργου»

Χέρι χέρι, περιφέρονται ανάμεσα στα επιβλητικά δέντρα και συναντώνται με τις ευμενείς φιγούρες των διάσημων αγαλμάτων. Σε μια στροφή, ανακαλύπτουν την εντυπωσιακή πηγή των Μεδίκων και διασκεδάζουν παρατηρώντας το είδωλό τους στο νερό.
Σφιχταγκαλιασμένοι, αγαπιούνται εδώ και 10 λεπτά, 10 μήνες, 10 χρόνια...