Yves Saint Laurent: La Vernitheque

Yves Saint Laurent: La Vernitheque

Τα νέα βερνίκια νυχιών του οίκου για το καλοκαίρι είναι...haute!

Τέσσερις εκπληκτικές αποχρώσεις La Laque που δένουν τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα προτείνει ο οίκος Yves Saint Laurent για αυτή τη σεζόν, με ακόμα πιο εξελιγμένη φόρμουλα για πλούσιο χρώμα και έξτρα διάρκεια.

Στη συλλογή La Vernitheque θα βρείτε το Corail Colisée, ένα εκτυλφωτικό κοραλί-κόκκινο, το Taupe Rétro, στο καφέ της μόκας, το Beige Léger, ένα sexy nude μπεζ και το Doré Orfèvre, σε λαμπερό χρυσό. «Αυτές οι τέσσερις αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και κάθε στυλ: αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα επιλέξτε το Beige Leger, το Taupe Rétro αν έχετε βαθύ μαύρισμα, το Doré Orfèvre για να βάλετε μια σοφιστικέ πινελιά στην μπρονζέ επιδερμίδα σας και το Corail Colisée, ένα φρέσκο, παθιασμένο κόκκινο είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει» λέει ο Creative Director του Yves Saint Laurent Makeup, Lloyd Simmonds.


Όσο για τις φόρμουλες των νέων βερνικιών, έχουν υψηλή συγκέντρωση σε pigments για καθαρό,πλούσιο χρώμα, πολυμερή τελευταίας γενιάς και μικροανακλαστές φωτός για εξαιρετική λάμψη και σταθερότητα, εκχύλισμα τριαντάφυλλου για καλλυντική φροντίδα στα νύχια και παράγοντες που βοηθούν στο να στεγνώνουν απόλυτα μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, το πατενταρισμένο βουρτσάκι τους χαϊδεύει τα νύχια, αφήνοντας μια ομοιόμορφη στρώση.