Cleanse Away: ένα σούπερ απαλό λάδι καθαρισμού

Cleanse Away: ένα σούπερ απαλό λάδι καθαρισμού

Το βρήκαμε στην γκάμα της That's Better

Είναι ευγενικό με κάθε τύπο επιδερμίδας αλλά απόλυτα αποτελεσματικό στην αποστολή του, να αφαιρεί κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Το μεταξένιο λάδι καθαρισμού Cleanse Away της That's Better περιέχει έλαια εκλεκτών βοτάνων και βιταμίνη Ε, έναν συνδυασμό που προστατεύει την ισορροπία της επιδερμίδας προσφέροντας ναθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση. Από τη φόρμουλα δεν θα μπορούσε να λείπει το Açai Berry, πρωταγωνιστής σε όλα τα προϊόντα της That's Better, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, καταπραύνει ερεθισμούς, τρέφει την επιδερμίδα και βελτιώνει την όψη της.


Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: Σε στεγνά χέρια πάρτε 3-4 δόσεις του Cleanse Away, πιέζοντας την αντλία. Απλώστε το σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας απαλό μασάζ. Προσθέστε ελάχιστες σταγόνες χλιαρού νερού έως ότου το λάδι πάρει μια απαλή, γαλακτώδη υφή και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με άφθονο χλιαρό νερό.


Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com



Διαβάστε ακόμα:

Με διαφορά... στήθους

Διώξτε τη θαμπάδα

After Party Secret της That's Better