Τέλειο bikini στην παραλία!

Τέλειο bikini στην παραλία!

Με την ξυριστική μηχανή Wilkinson Quattro for Women Bikini

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η τέλεια αποτριχωμένη επιδερμίδα γίνεται προτεραιότητα! Αν θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, σας έχουμε τον καλύτερο σύμμαχο: τη νέα ξυριστική μηχανή Wilkinson Quattro for Women Bikini, που ξυρίζει όλο το σώμα και είναι ιδανική για την περιποίηση της περιοχής του bikini.


Με τέσσερις πολύ λεπτές λεπίδες και αποσπώμενο trimmer, η Wilkinson Quattro for Women Bikini είναι η πρώτη ξυριστική μηχανή που χαρίζει τέλεια αποτριχωμένη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα επιτρέπει να δώσετε τέλειο σχήμα στο bikini σας!


Η ειδικά σχεδιασμένη, κινούμενη κεφαλή της αγκαλιάζει το δέρμα και περιποιείται ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Οι τέσσερις λεπίδες προσφέρουν βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς, ενώ οι δύο ενυδατικές λωρίδες με aloe vera και βιταμίνη Ε, επιτρέπουν στη μηχανή να γλιστράει με ασφάλεια. Η αδιάβροχη κατασκευή και η λαβή από καουτσούκ σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε άφοβα στο ντους και να την καθαρίζετε εύκολα ενώ διαθέτει και ένα έξτρα πλεονέκτημα: την περιποίηση του bikini την αναλαμβάνει το μοναδικό styling trimmer της μηχανής οπότε εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε το επιθυμητό μήκος ανάμεσα στα τέσσερα διαφορετικά επίπεδα της κεφαλής και να πατήσετε το κουμπί- τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Wilkinson Quattro for Women Bikini και πιστέψτε μας, τα φέρνει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία!