Beauté στις διακοπές

Beauté στις διακοπές

Όλα τα βασικά για πρόσωπο και σώμα στο Travel Kit της Sephora 

Αυτό το καλοκαίρι το νεσεσέρ σας δεν χρειάζεται να είναι υπέρβαρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να στερηθείτε κάτι από την φροντίδα της επιδερμίδας σας. H Sephora δημιούργησε ένα μικρό-αλλά θαυματουργό- Τravel Κit που περιλαμβάνει 4 best seller προϊόντα της για το πρόσωπο και το σώμα σε travel size, τα οποία θα σας καλύψουν απολύτως στα βασικά βήματα περιποίησης.


Τι θα πάρετε μαζί σας:

- Το προϊόν ντεμακιγιάζ Waterproof Eye Makeup Remover, μια διφασική φόρμουλα λάδι σε νερό, που αφαιρεί τέλεια οποιαδήποτε αδιάβροχη μάσκαρα ενώ περιποιείται την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών και παράλληλα τρέφει τις βλεφαρίδες χάρη στα φλαβονοειδή που περιέχει.
- Την ενυδατική προσώπου Instant Moisturizer. Προσφέρει βαθιά, εντατική ενυδάτωση όμως η υφή της είναι απίστευτα ελαφριά και μη λιπαρή- ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα στη ζέστη του καλοκαιριού. Ενισχυμένο με το HydroSenn+, ένα φυσικό συστατικό που προσφέρει άμεση ενυδάτωση διαρκείας στα κύτταρα (αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική από αυτή που δίνει το υαλουρονικό οξύ), το Instant Moisturizer αφήνει την επιδερμίδα απαλή, της χαρίζει φυσική λάμψη με μικρομόρια που αντανακλούν ομοιόμορφα το φως στην επιφάνειά της και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.
- Το Instant Depuffing Gel για τα μάτια, ένα πολύ δροσερό τζελ που αναζωογονεί το βλέμμα μέσα σε δευτερόλεπτα. Η σύνθεσή του δίνει λάμψη στην περιοχή των ματιών, ενώ συγχρόνως ενισχύει την μικροκυκλοφορία βοηθώντας στην καταπολέμιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος.
- Την Supreme Body Lotion, μια πλούσια κρέμα σώματος που απορροφάται αμέσως και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Ιδανική για μετά τον ήλιο, ξεδιψάει την επιδερμίδα, την κρατά ενυδατωμένη για ώρες και την αγκαλιάζει με μια υπέροχη αίσθηση άνεσης και μια πολύ διακριτική, πουδρέ ευωδιά.


Διαβάστε ακόμα:

Η ιδανική προστασία για τα tattoo σας!

Εξαφανίστε το κιτρίνισμα από τα νύχια

Ένα κραγιόν για τη Madonna