Vitalumiere Aqua Compact: το πιο δροσερό φον ντε ντεν του οίκου Chanel

Vitalumiere Aqua Compact: το πιο δροσερό φον ντε ντεν του οίκου Chanel

Για φρέσκια, βελούδινη επιδερμίδα που λάμπει φυσικά  

Όλα όσα ζητάτε από την ιδανική βάση, θα τα βρείτε κλεισμένα στην κομψή, compact συσκευασία του Vitalumière Aqua Compact της Chanel. Ειδικά μελετημένο για τις ανάγκες της κανονικής προς ξηρή επιδερμίδας, περιέχει 24% νερό στη σύνθεσή του, ώστε με το που αγγίζει την επιδερμίδα να την τυλίγει σαν δροσερό πέπλο. Συγχρόνως, η κρεμώδης υφή του γίνεται ένα με το πρόσωπο μέσα σε δευτερόλεπτα αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση άνεσης.


Η αποστολή αυτού του compact φον ντε τεν είναι να γίνει "δεύτερο δέρμα", να αγκαλιάσει την επιδερμίδα τρυφερά αφήνοντάς την να αναπνέει ενώ παράλληλα την ενυδατώνει, την διατηρεί ελαστική, απαλή και φρέσκια για 8 ώρες. Το Vitalumière Aqua Compact ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην ενυδατική φροντίδα και τον ρόλο του ως βάση προσφέροντας μεσαία κάλυψη και βελούδινο αποτέλεσμα.


Εκτός όμως από την ενυδατική του βάση, οι επιστήμονες του οίκου Chanel ενσωμάτωσαν σε αυτό το φον ντε τεν την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας και σε άλλα ζητούμενα: pigments νέας γενιάς αντανακλούν το φως με τον πιο φυσικό τρόπο και ντύνουν την επιδερμίδα με μια απαλή λάμψη, έτσι ώστε να καμουφλάρει τα σημάδια της κούρασης, η Βιταμίνη Ε προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες ενώ το SPF15 εξασφαλίζει και αντηλιακή προστασία.


Η πρακτική και υπέρκομψη συσκευασία του Vitalumière Aqua Compact χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι, προστατεύει το νερό της φόρμουλας και εξασφαλίζει την ενυδατική της δράση ενώ και το σφουγγαράκι είναι μελετημένο ώστε να απλώνετε εύκολα και με ακρίβεια το προϊόν.