TSS: το απόλυτο μυστικό για λαμπερά μαλλιά!

TSS: το απόλυτο μυστικό για λαμπερά μαλλιά!

Δοκιμάσαμε την εκπληκτική υπηρεσία των κομμωτηρίων ΤΕΟ και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα 

Κάτι η αλλαγή της σεζόν, κάτι το χρώμα που είχε θαμπώσει μετά τις διακοπές και χρειαζόταν οπωσδήποτε φρεσκάρισμα, και σίγουρα η εκτίμηση που έχω στον hair expert Γιώργο Σφακιανάκη και την δουλειά του, με έκαναν ανυπομονώ για το ραντεβού μας στο κομμωτήριο ΤΕΟ στην Κηφισιά.


Από το πολύ ενδιαφέρον μενού των υπηρεσιών του hair salon, ο Γιώργος αφού εξέτασε την κατάσταση των μαλλιών μου, μου πρότεινε την TSS, δηλαδή την TEO Secret Shine και, αν κρίνω από το τελικό αποτέλεσμα, είχε απόλυτο δίκιο!


«Η TSS είναι εξαιρετική επιλογή για υγιή βαμμένα μαλλιά με λάμψη και φωτεινά ρεφλέ», μου εξήγησε. «Βασίζεται στην βαφή Dialight της L'Oréal Professionnel, την πρώτη βαφή στον ίδιο τόνο που διαθέτει όξινη τεχνολογία (άρα είναι πιο κοντά στο φυσικό PH της τρίχας) και είναι ειδικά μελετημένη για βαμμένα και ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Και γιατί αυτή η όξινη τεχνολογία είναι τόσο σημαντική; Διότι τα μαλλιά που είναι ήδη βαμμένα ή που έχουν ευαισθητοποιηθεί, έχουν λέπια πιο ανοιχτά (από ό,τι τα φυσικά μαλλιά). Όταν τα λέπια της τρίχας είναι ανοιχτά με αυτό τον τρόπο, τα χρωστικά είναι πιο εύκολο να διεισδύσουν, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε τα λέπια περισσότερο. Αυτό προλαμβάνει κάθε επιπρόσθετη/ μη απαραίτητη φθορά στην τρίχα. Έτσι, αυτό που καταφέρνουμε είναι να αποδώσουμε τις χρωστικές σε τέλεια αρμονία με την προϋπάρχουσα απόχρωση στα μαλλιά χωρίς να ξανοίγει καθόλου τη φυσική βάση. Επιπλέον, η Dialight δρα στην επιφάνεια της τρίχας και τη λειαίνει, δίνει στα μαλλιά μια απίστευτη λάμψη και φωτεινότητα, εξομαλύνει τα τραχιά σημεία στην επιφάνεια της τρίχας, με αποτέλεσμα το φως να αντανακλάται καλύτερα και να φαίνονται πιο λαμπερά. Και δεν είναι ένας μόνο ο τρόπος που χρησιμοποιείται η Dialight: είναι ιδανική επιλογή για την μέρα της βαφής για ανανέωση χρώματος (κάνουμε ΙΝΟΑ στη ρίζα και Dialight στα μήκη και τις άκρες), ανάμεσα σε 2 βαφές, όπου μπορεί το χρώμα να έχει θαμπώσει, ώστε να δώσει λάμψη και να φρεσκάρει το ρεφλέ στα ήδη βαμμένα μαλλιά (χωρίς να επηρεάσει τη φυσική ρίζα) ή ως ρεφλέ σε μαλλιά με ανταύγειες για να δίνουμε λάμψη και καλλυντικότητα στα ξανθά μαλλιά»- αυτό το τελευταίο, το είδα με τα μάτια μου, και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, η λάμψη υπέροχη και η υφή της τρίχας απίστευτα απαλή! Η TSS ολοκληρώθηκε με την υπερσυμπυκνωμένη αμπούλα Fusio Dose Concentre Pixelist της Kérastase, για έξτρα φροντίδα στην καρδιά της τρίχας.


Και βέβαια, όσο απολάμβανα την TSS, δεν μπορούσα να μην ρωτήσω τον Γιώργο Σφακιανάκη ποιες είναι οι τάσεις σε χρώμα και κουπ αυτή τη σεζόν: «Η γενικότερη φιλοσοφία των κομμωτηρίων ΤΕΟ είναι ότι τη μόδα τη δημιουργούν οι ίδιες οι γυναίκες, με τη διάθεση και τις επιθυμίες τους. Η μόδα πλέον δεν «εκτελείται» τυφλά χωρίς επεμβάσεις αλλά προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας και αναδεικνύουν τη μοναδικότητά της. Η πρότασή μας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013: Σε σχέση με τα χρώματα τροποποιούμε τις παραδοσιακές μεθόδους (ανταύγειες-μες) και προτείνουμε νέες τεχνικές χρωμάτων με δυο και τρεις αποχρώσεις που δημιουργούν βάθος και σκιά στα μαλλιά. Τεχνικές όπως εμείς ονομάζουμε Illusion Shadows και μπαλεγιάζ Ombré δημιουργούν εντυπωσιακά φυσικά contrasts που αντανακλούν το φως και δίνουν την αίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν πάρει το χρώμα από τον ήλιο "Natural look alike". Στα κουρέματα προτείνουμε και τις τρεις γραμμές (καρέ, κοντά, μακριά), με βασικό χαρακτηριστικό τις καθαρές γραμμές όχι έντονα ντεγκρανταρίσματα και ένταση στη κίνηση με τη χρήση των Inner Lines (εσωτερικών γραμμών)» .