C01 Purify: ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού για κάθε τύπο δέρματος

C01 Purify: ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού για κάθε τύπο δέρματος

Το ανακαλύψαμε στη σειρά καλλυντικών του κέντρου Symmetria

Είναι δροσερό και ελαφρύ, αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα και, κυρίως, στο τέλος νιώθεις το πρόσωπό σου απόλυτα καθαρό. Ο λόγος για το C01 PURIFY της Symmetria, ένα απαλό καθαριστικό προσώπου και λαιμού, που δημιουργήθηκε από την επιστημονική ομάδα του κέντρου και επιτυγχάνει ταυτόχρονα βαθιά περιποίηση και αποτοξίνωση του δέρματος.


Αυτό το αφρώδες τζελ, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις τις αφυδατωμένες επιδερμίδες, τις οποίες βοηθά να ανακτήσουν τη φυσική τους υγρασία. Το Coco-Glucoside, ένα συστατικό που παράγεται από τον κοκοφοίνικα καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, το εκχύλισμα εξωτικού κάκτου ενυδατώνει και συσφίγγει τον επιδερμικό ιστό, το εκχύλισμα από ποικιλία μπαμπού της Ν.Α. Ασίας, απολεπίζει και αναδομεί την επιδερμίδα, το Peumus Boldus, ένα φυτό της Νοτίου Αμερικής, ενισχύει τη φόρμουλα με τις αντιγηραντικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, τα αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ, μανταρινιού και σανδαλόξυλου προσφέρουν αντιοξειδωτική, αντισηπτική και καταπραϋντική δράση ενώ η μέντα και το βετιβέρ δροσίζουν και θρέφουν την επιδερμίδα.


Το C01 PURIFY της Symmetria διαθέτει όλα όσα χρειάζεται το πρόσωπό σας για να πάρει «ανάσα» στο τέλος της μέρας ή για να αναζωογονηθεί το πρωί, πριν την καθημερινή φροντίδα του.