Sensai Rouge: τα νέα κραγιόν της Kanebo

Sensai Rouge: τα νέα κραγιόν της Kanebo

Διαχρονικά, θηλυκά χρώματα και εντατική φροντίδα στα χείλη

Κάθε δημιουργία Sensai by Kanebo ξεπερνάει την έννοια των trends, αγκαλιάζει με την ιδιαίτερη φιλοσοφία της μάρκας τη θηλυκότητα, την αναδεικνύει με τον μοναδικό της-καθόλου κραυγαλέο- τρόπο και προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να δείξει αυτή τη στιγμή η κοσμετολογία.


Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα ανανεωμένα της κραγιόν Sensai Rouge, το Vibrant Cream Colour και το Intense Lasting Colour, που συνδυάζουν νέες τεχνολογίες και χαρίζουν στα χείλη καθαρά, ζωντανά χρώματα με διάρκεια.


Εμπνευσμένη από τα αισθητικά ιδεώδη της Kasane, της αρχαίας τέχνης των στρώσεων διαδοχικών διάφανων χρωμάτων στα Kimonos, η SENSAI επιλέγει τα νέα χρώματα των κραγιόν της με σκοπό να αναδείξει την επιδερμίδα. Στο παρελθόν, υπήρχαν πάνω από 200 σχέδια Kasane, τα οποία αντικατόπτριζαν τα παραδοσιακά χρώματα της κάθε εποχής ενώ η σωστή επιλογή σχεδίου αποκάλυπτε το γούστο και την ευγενή καταγωγή των Κυριών της εποχής. Σε αυτούς τους υπέροχους χρωματικούς τόνους είναι βασισμένη η παλέτα χρωμάτων της Sensai Rouge και περιλαμβάνει διαχρονικά χρώματα όπως το Fujibakama, ένα πλούσιο μωβ, χαρακτηριστικό ενός ιαπωνικού φθινοπωρινού λουλουδιού.


Αν θέλετε λαμπερά χρώματα, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην παλέτα των Sensai Vibrant Cream Colour, με 15 αποχρώσεις, τα οποία συνδυάζουν κρεμώδη υφή και βαθιά ενυδάτωση ενώ αν το ζητούμενό σας είναι και η διάρκεια και η απαλότητα, στην γκάμα των Sensai Intense Lasting Colour θα βρείτε την ιδανική για σας!