Τέλειο... fitting στην επιδερμίδα σας!

Τέλειο... fitting στην επιδερμίδα σας!

Το νέο φον ντε τεν Fit Me της Maybelline New York είναι ακριβώς στα μέτρα σας

Η σεζόν ξεκινάει πολύ δυναμικά για την Maybelline New York, όπως είδαμε στο δημοσιογραφικό event όπου βρεθήκαμε λίγες μέρες πριν. Τα νέα προϊόντα που φέρνει η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών είναι ένα κι ένα, και ξεκινάμε από το Α ενός άψογου μακιγιάζ: το φον ντε τεν.


Η νέα πρόταση της MNY ονομάζεται Fit Me και κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: αγκαλιάζει τέλεια την επιδερμίδα, δεν την πνίγει, δεν κάθεται πάνω της σαν "μάσκα" αλλά αναδεικνύει τον φυσικό της τόνο και της δίνει λάμψη. Και αυτό το οφείλει στην εξελιγμένη σύνθεσή του που αποτελείται από μια ημιδιάφανη βάση και μικροχρωστικές, οι οποίες είναι ειδικά επεξεργασμένες ώστε σε συνδυασμό με την ημιδιάφανη βάση να επιτυγχάνουν το απόλυτο fitting στην επιδερμίδα. Στα plus του ότι δεν περιέχει κεριά, fillers ή έλαια που δίνουν συνήθως ένα "βαρύ" αποτέλεσμα, και δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.


Και, βέβαια, εκτός από το ίδιο το προϊόν, το οποίο δοκιμάσαμε και πράγματι δίνει απόλυτα φυσική, δροσερή κάλυψη, ενθουσιαστήκαμε και με την κομψή συσκευασία του που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην γκάμα της Maybelline New York!


Διαβάστε ακόμα

New York Fashion Week: Backstage στο show της Victoria Beckham

Freja Beha Erichsen: υπέγραψε συμβόλαιο με την Maybelline New York

Τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή!