Dermaroller Mask: για βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση

Dermaroller Mask: για βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση

Δίνει το φιλί της ζωής στην επιδερμίδα

Αν νιώθετε την επιδερμίδα σας κουρασμένη και αφυδατωμένη, η νέα υφασμάτινη μάσκα Dermaroller Mask είναι το χάδι που χρειάζεται για να ανακουφιστεί και να ξαναβρεί τη φρεσκάδα της.


Κάθε μια μάσκα είναι ένα απαλό φύλλο από μετάξι, εμποτισμένο με υψηλής δράσης πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, συστατικά που επελευθερώνονται σταδιακά ώστε να τροφοδοτούν τα κύτταρα με τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Η σύνθεσή της βασίζεται στην τεχνολογία Hydrolyzing που επιτρέπει την εντατική και βαθιά ενυδάτωση ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την απαραίτητη θρέψη και τόνωση του δέρματος.


H Dermaroller Mask είναι ιδανική εάν παραμένετε ώρα σε ξηρό ή θερμό περιβάλλον (air-condition), μετά από ένα ταξίδι αλλά και πριν τη βραδινή σας έξοδο. Επίσης, είναι εξαιρετικό treatment κατά των μαύρων κύκλων και του οιδήματος- και μάλιστα, μόλις την εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας νιώθετε στα πρώτα δευτερόλεπτα μια ανακουφιστική αίσθηση δροσιάς που διαρκεί μέχρι να την αφαιρέσετε.


Το κάθε πακέτο περιέχει 4 φακελάκια + 1 Δώρο και μπορείτε να την παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα: www.dermaroller.gr