Υαλουρονικό με το σταγονόμετρο! Δοκιμάσαμε το νέο θαύμα της κοσμετολογίας

Υαλουρονικό με το σταγονόμετρο! Δοκιμάσαμε το νέο θαύμα της κοσμετολογίας

Με τον νέο ορό Re-Plasty Pro Filler της Helena Rubinstein το ραντεβού σας με τον πλαστικό θα αργήσει πολύ! 

hr1

Η είδηση πως οι επιστήμονες της Helena Rubinstein έχουν ετοιμάσει ένα αντιγηραντικό προϊόν που θα συζητηθεί το φθινόπωρο έφτασε στα αυτιά μου από το καλοκαίρι. Μαζί, ήρθε στα χέρια μου και ένα sample αυτής της νέας φόρμουλας, αρκετό για να τη δοκιμάσω μέχρι σήμερα και να διαπιστώσω την αποτελεσματικότητά της.


Ξεκίνησα να φοράω, λοιπόν, τον νέο ορό Re-PLASTY PRO FILLER κάθε βράδυ ευλαβικά, χωρίς να γνωρίζω τι υπόσχεται αλλά ούτε και λεπτομέρειες για την τεχνολογία του. Θα ξεκινήσω από την υφή του, που είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ανάμεσα σε λεπτόρρευστο γαλάκτωμα και μεταξένιο serum και που ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Η αίσθηση που έχεις με το που απλώνεις το προϊόν στο πρόσωπό σου είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι το καλύτερο κοκτέιλ αρωματοθεραπείας για έναν καλό ύπνο- εγγυημένα!


Το επόμενο πρωί, η επιδερμίδα μου ήταν εξαιρετικά απαλή, το πρόσωπό μου πιο ήρεμο και ξεκούραστο, φανερά ενυδατωμένο εντατικά και με διάρκεια. Μέρα με τη μέρα, όχι απλά ένιωθα την επιδερμίδα μου απόλυτα ενυδατωμένη, και σαφώς πιο ισορροπημένη, αλλά έβλεπα να "γεμίζει" σιγά σιγά, να απαλύνουν οι λεπτές γραμμές, να γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς μου. Τολμώ να πω δε ότι, έχοντας δοκιμάσει πολλά προϊόντα περιποίησης όλα αυτά τα χρόνια, ο συγκεκριμένος ορός είναι από τα λίγα στα οποία έμεινα πιστή μέχρι το τελευταίο ml, αναπτύσσοντας μια σχέση... εθισμού!



Κατά τη δοκιμαστική περίοδο, έμαθα πολλά για την τεχνολογία του ορού, για να διαπιστώσω πως εκπληρώνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Τι εννοώ: Εμπνευσμένα από το αποτέλεσμα που δίνει μια ένεση υαλουρονικού οξέως - από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ιατρικής αισθητικής στη διάσημη κλινική Laclinic-Montreux - τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein προχώρησαν στη δημιουργία του πρώτου ορού εντατικής διόρθωσης των ρυτίδων και αποκατάστασης της ελαστικότητας σε όλες τις περιοχές του προσώπου για αποτέλεσμα ολικής αντιγήρανσης. Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος συνδυάζει ένα βιολογικό "Filler-Solution", το οποίο αποτελείται από δύο τύπους υαλουρονικού οξέος: ένα υψηλού μοριακού βάρους, το οποίο προσφέρει άμεση ενυδάτωση και συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη. Και ένα μικρο-κατακερματισμένο υαλουρονικό οξύ, το οποίο επιλέχτηκε από τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein για το χαμηλό μοριακό του βάρος ώστε να μπορεί να διαπερνά τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος και να ενεργοποιεί- μαζί με το εκχύλισμα φύλλων Γκαλάγκης, τη φυσική σύνθεση υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους στο εσωτερικό του δέρματος.

Μαζί τους συνεργάζεται και το LR 2412, ένα αντιγηραντικό μόριο νέας γενιάς το οποίο ενσωματώνεται σε υψηλή συγκέντρωση, προάγει την ενδοκυττάρια παραγωγή υαλουρονικού οξέος και επιταχύνει το μεταβολισμό του.


Αποτέλεσμα: το Re-PLASTY PRO FILLER της Helena Rubinstein διορθώνει τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αναζωογονεί εντατικά το πρόσωπο και τον λαιμό, αποτελώντας την καλύτερη εναλλακτική μιας ένεσης υαλουρονικού οξέως. Και χωρίς αμφιβολία είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε για την ομορφιά σας.