Extremely Yves Saint Laurent

Extremely Yves Saint Laurent

Μια ultra chic παλέτα μακιγιάζ ειδικά αφιερωμένη στις γυναίκες που ταξιδεύουν συχνά 

Για τον οίκο Yves Saint Laurent, το χρώμα είναι το μέσο που τελειοποιεί το στυλ κάθε γυναίκας, είναι συναίσθημα, είναι ο τρόπος να εκφράζει την προσωπικότητά της. Η γυναίκα YSL αγαπάει να πειραματίζεται με τις αρμονίες, να βρίσκει την ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, από μια διακριτικά σοφιστικέ πρωινή μέχρι μια δραματική, sexy βραδινή.


Μετά τις δύο παλέτες Very YSL που λανσαρίστηκαν το 2011 και την παλέτα σκιών Extremely YSL for Eyes, έρχεται μια νέα πρόταση, ένα νέο αντικείμενο πόθου για τις beauty addicts που ταξιδεύουν συχνά. Η παλέτα μακιγιάζ Extremely YSL διαθέτει όλα τα απαραίτητα για μάτια, χείλη και ζυγωματικά, τις πιο εκλεκτές προτάσεις του οίκου σε χρώμα και υφές, για άψογα looks. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μακιγιάζ, Lloyd Simmonds επέλεξε 5 σκιές, 4 κραγιόν, ένα ρουζ σε δύο υφές (ματ και ιριδίζουσα), που φλερτάρουν μεταξύ τους σε ατέλειωτους chic συνδυασμούς για διαφορετικά αποτελέσματα.


Γλυκό ροζ, σκούρο μοβ, λαμπερό taupe, βαθύ μαύρο, εκτυφλωτικό κόκκινο, όλα τα εμβληματικά χρώματα του οίκου YSL, οι πιο chic αρμονίες που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, και που κολακεύουν κάθε γυναίκα, από το πιο φυσικό μέχρι το πιο glam look: όλα αυτά θα τα βρείτε σε ένα και μοναδικό beauty accessory, την παλέτα Extremely YSL. Εκτός από τα χρώματα, η παλέτα περιλαμβάνει την best selling μάσκαρα Volume Effet Faux Cils, Shocking Black που αποθεώνει τις βλεφαρίδες και 3 πινέλα για σκιά, κραγιόν και blush για να απλώνετε τα προϊόντα με ακρίβεια.


Όσο για την θήκη της, σε ultra glossy κόκκινο της φωτιάς, και με το χαρακτηριστικό Cassandra logo του οίκου, μεταμορφώνεται σε κομψό τσαντάκι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μόνο του. Η παλέτα Extremely YSL κυκλοφορεί αρχές Νοεμβρίου και θα τη βρείτε μόνο στα stands του YSL στα αεροδρόμια και τα duty free shops.