13 και μία νύχτες για τέλεια επιδερμίδα!

13 και μία νύχτες για τέλεια επιδερμίδα!

Με τη νέα θεραπεία 14 Night Restore Program της Artistry

Aτμοσφαιρική ρύπανση, ακτίνες UV, στρες, αλλαγές θερμοκρασίας: η επιδερμίδα ταλαιπωρείται καθημερινά και η πρόωρη γήρανση αφήνει τα ίχνης της στο πρόσωπό μας. Ακριβώς για αυτό, η Amway δημιούργησε τη νέα κρέμα προσώπου Artistry Intensive Skincare, 14 Night Restore Program.


Πρόκειται ουσιαστικά για μια θεραπεία 14 νυχτών που προσφέρει οφέλη όμοια με αυτά της φωτοάναπλασης και βοηθάει στην επανόρθωση του δέρματος μετά από έντονη καταπόνηση, βελτιώνοντας τη λάμψη, το χρώμα και την υφή της επιδερμίδας. Χάρη στο τονωτικό σύμπλεγμα ενζύμων «Deep Night Action 7» καισε συνδυασμό με τα λιποσώματα Ultrasomes που περιέχει, ενισχύεται η φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να αναπλάθει τα κύτταρα, ενώ τα καταπραϋντικά συστατικά της φόρμουλα προστατεύουν το δέρμα από ερεθισμούς. Το σύμπλεγμα αυτό δρα καλύτερα τη νύχτα και σε συνεργασία με τις φυσικές αναπλαστικές διεργασίες της επιδερμίδας οι οποίες βρίσκονται στο μέγιστο κατά τις βραδινές ώρες, χρειάζεται μόνο 14 νύχτες για να ανανεώσει απόλυτα την επιδερμίδα.

Όπως εξηγεί και ο Dr. Paul Seehra, επικεφαλής στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Artistry, «Η πρόωρη γήρανση και οι ρυτίδες είναι αποτέλεσμα κατεστραμμένου DNA στα κύτταρα της επιδερμίδας. Ωστόσο το θετικό είναι πως η επιδερμίδα είναι ελαστική, μπορεί να αναπλάσει τα κύτταρα και έτσι να επανορθώσει τη βλάβη όταν αυτή είναι ακόμη σε πρώιμα στάδια.»


Η νέα κρέμα προσώπου Artistry Intensive Skincare 14 Νight Restore Program είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Όσο για την θεραπεία 14 ημερών της σειράς Intensive Skincare περιλαμβάνει επίσης την κρέμα Artistry Intensive Skincare Renewing Peel με επαναστατικά ένζυμα μανιταριών και τον αντιγηραντικό ορό Artistry Intensive Skincare Anti-wrinkle Firming Serum με τεχνολογία ρετινόλης.