To blush που θα λατρέψετε!

To blush που θα λατρέψετε!

Έρχεται από την Estée Lauder και έχει την υπογραφή του Tom Pecheux

«Η όψη του προσώπου ζωντανεύει απίστευτα όταν τονίζεις τις γωνίες και τις καμπύλες του – είναι ότι ακριβώς χαρακτηρίζει την γυναίκα» λέει ο Tom Pecheux, Creative Makeup Director της Estée Lauder με αφορμή το λανσάρισμα των ανανεωμένων Pure Color Blush.


Δημιουργημένα ακριβώςμε αυτή τη λογική, τα νέα φρέσκα, φωτεινά τους χρώματα αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τους διαφορετικούς χρωματικούς τόνους επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, η φόρμουλά τους είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμα περιποιητικά συστατικά για το δέρμα, σε μια μεταξένια σύνθεση που χαίδεύει τρυφερά το πρόσωπο και του δίνει υπέροχο χρώμα. Συγκεκριμένα, η αποκλειστική True Vision Technology περικλείει τις συμπυκνωμένες χρωστικές έτσι ώστε να προσφέρει χρώμα στο μάξιμουμ με μεγάλη διάρκεια και το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με συστατικά όπως Cranberry και Goji Berry, καθώς και η τεχνολογία "Luminous Optic προσφέρουν στα μάγουλα φυσική φωτεινότητα και διάσταση- και όλα αυτά σε μια ιδιαίτερα ελαφριά σύσταση που απλώνεται στην επιδερμίδα εύκολα και μένει σταθερή.


Τα νέα Pure Color Blush κυκλοφορούν σε 14 φρέσκιες, μοντέρνες αποχρώσεις και δύο φινιρίσματα: το Satin, που αφήνει μια απαλή απόχρωση στα μάγουλα με σατινέ τελείωμα και διακριτική φωτεινότητα και το Shimmer, μια λαμπερή υφή που δημιουργεί έντονες αποχρώσεις με πρισματικές φωτεινές αντανακλάσεις πέρλας για ένα πιο σοφιστικέ look. Επιπλέον, η παλέτα έχει πλέον μεγαλύτερο μέγεθος, διατηρεί την πολυτελή χρυσή συσκευασία της και διαθέτει βουρτσάκι ειδικά σχεδιασμένο για την σύνθεση του νέου Pure Color Blush, για εύκολη εφαρμογή.



Διαβάστε ακόμα

Inky Eyes

10+1 ιδέες για trendy μανικιούρ

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer: το Παρίσι στα χέρια σας!