Lash Queen Celebration Mascara: ένα μικρό αριστούργημα

Lash Queen Celebration Mascara: ένα μικρό αριστούργημα

Η νέα μάσκαρα της Helena Rubinstein αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες με μοναδική πολυτέλεια

Γνωρίζοντας τη δύναμη που έχει ένα έντονο βλέμμα, το 1939 η Helena Rubinstein δημιούργησε την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα. Το 1958 έρχεται η πρώτη αυτόματη μάσκαρα σε σωληνάριο και έκτοτε η μάρκα δεν σταματά να καινοτομεί πάνω σε ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ των γυναικών πάντα ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Helena Rubinstein: κάθε προίόν ομορφιάς που δημιουργεί να μοιάζει με αληθινό έργο τέχνης, όπως οι πολύτιμοι λίθοι, τους οποίους συνέλεγε με πάθος.


Σήμερα, έρχεται η μάσκαρα Lash Queen Celebration, η νέα προσέγγιση στη θρυλική μάσκαρα Lash Queen που επικεντρώνεται στο να δίνει όγκο στις βλεφαρίδες. Η νέα Lash Queen Celebration χαρίζει όγκο σε κάθε μία βλεφαρίδα χωριστά, χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση Lash-Build, με έξυπνα πολυμερή που εκτείνονται απεριόριστα χωρίς να δημιουργούν κόμπους και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό γαλακτωματοποιητών που κάνει τη σύνθεση κρεμώδη, ώστε να γλιστράει σαν βελούδο στις βλεφαρίδες. Το μαλακό βουρτσάκι της εξασφαλίζει αποτέλεσμα ακριβείας, οι μαύρες χρωστικές είναι στο πιο βαθύ τόνο που μπορείτε να φανταστείτε, όμως η καινοτομία της προχωράει ένα βήμα παραπάνω: για πρώτη φορά σε μια μάσκαρα, τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein ενσωμάτωσαν στη σύνθεση σωματίδια γνήσιου χρυσού, τα οποία αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άκρως αντανακλαστικά φιλντισένια σωματίδια, αναδεικνύουν τη μαύρη απόχρωση των χρωστικών, δημιουργώντας αποτέλεσμα αντίθεσης και δίνοντας μια πολύ ιδιαίτερη λάμψη στο βλέμμα!


Όσο για τη συσκευασία της Lash Queen Celebration, μοιάζει σαν κόσμημα, σαν έργο τέχνης σμιλευμένο από έναν χρυσοχόο. Πραγματικό επίτευγμα της μοντέρνας τεχνολογίας, είναι διακοσμημένη εξ ολοκλήρου με χρυσαφένια λάκα και glitter, εκφράζοντας με τον πιο σοφιστικέ τρόπο την αίσθηση πολυτέλειας της Helena Rubinstein.


Διαβάστε ακόμα:

Μαύροι ή μωβ κύκλοι; Τώρα υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσετε!

Υαλουρονικό με το σταγονόμετρο! Δοκιμάσαμε το νέο θαύμα της κοσμετολογίας