Report: Όσα έγιναν στο Prive Makeup Party του Yves Saint Laurent και του Queen.gr

Report: Όσα έγιναν στο Prive Makeup Party του Yves Saint Laurent και του Queen.gr

Και περάσαμε όμορφα! 

Η ιδέα είχε ως εξής: ο Fred Letailleur- ο European Makeup Artist του Yves Saint Laurent- είχε στο πρόγραμμά του ένα stop over στην Ελλάδα. Αυτή ήταν μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να αφήσουμε να πάει χαμένη, διότι ο Fred είναι από τους καλύτερους makeup artists διεθνώς, είναι ένας πολύ ζεστός, φιλικός άνθρωπος που αγαπάει να μοιράζεται τα μυστικά του και θέλαμε να τον... εκμεταλλευτούμε.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, πως θα ήταν τέλεια ιδέα να κάνουμε μια μικρή προθέρμανση για τις γιορτές που έρχονται, να οργανώσουμε ένα prive makeup party με τον οίκο Yves Saint Laurent για τις αναγνώστριές μας/beauty addicts, να γνωριστούμε και να μάθουμε τα πάντα για την νέα συλλογή του οίκου YSL και, φυσικά, πολλά tips&tricks από τον Fred. Το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, λοιπόν, συναντηθήκαμε στο Golden Hall οι νικήτριες του διαγωνισμού μας, η Νίκη Κάρτσωνα και η ομάδα του Queen.gr με τον Fred Letailleur, σε ένα υπέροχο, ultra glam stage, απόλυτα YSL.

«Η χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ, Northern Lights, είναι εμπνευσμένη από τα μαγικά χρώματα που βλέπει κανείς στο Βόρειο Σέλας», μου εξήγησε ο Fred λίγο πριν ξεκινήσει το party μας. «Έντονα χρώματα, και ταυτόχρονα λαμπερά, με αποχρώσεις που ξεκινούν από το πράσινο και το μπλε και καταλήγουν στο μωβ και το ροζ- σε αυτή τη συλλογή κάθε γυναίκα θα βρει την αρμονία που την κολακεύει απόλυτα, που αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, τη γοητεία της. Όσο για τα star products, είναι η Boreal Palette Polar Light, μια πούδρα highlighter που δίνει μια φυσικά σαγηνευρική λάμψη στο πρόσωπο και το ντεκολτέ (tip: ο Fred την αναμειγνύει με λίγο κρεμώδες ρουζ και το αποτέλεσμα είναι ε-κπλη-κτι-κό, φυσικά λαμπερό χρώμα υγείας στα ζυγωματικά), η παλέτα σκιών Boréal Palette Arctic Night, Pure Chromatics με 4 αποχρώσεις, που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στεγνή ή νωπή για ατέλειωτους συνδυασμούς υφών και έντασης και το βερνίκι La Laque Couture Top Coat N°33, Première Neige που φοριέται πάνω από οποιοδήποτε χρώμα, nude ή σκούρο, και το μεταμορφώνει δίνοντας μαγική λάμψη στα νύχια.

Όλη την ομορφιά αυτών των προϊόντων την είδαμε να αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μας, όταν ο Fred με τα μαγικά του χέρια μεταμόρφωσε τις δύο τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr, την Εύη Γκόλφη και την Αμαλία Μιαρη: στη μεν Εύη, δημιούργησε ένα glam look με φυσικά φωτεινή βάση, ένταση στα μάτια και ζουμερά χείλη στην δε Αμαλία, μια girly εκδοχή του glam, πάνω στην παλέτα των nudes, μινιμαλιστική αλλά πολύ γοητευτική. Στην καρέκλα του, όμως, έκατσε και η Νίκη στην οποία δημιούργησε ένα βραδινό look, με τους ασημί μεταλλικούς και ανθρακί τόνους της παλέτας σκιών Pure Chromatics No 12 και μαύρο eyeliner στα μάτια, την μάσκαρα Volume Effet Faux Cils Shocking No 7 σε βαθύ βιολετί, στα ζυγωματικά το Blush Radiance No 8 και στα χείλη το υγρό κραγιόν Rouge Pur Couture Vernis a Levres Νο 16, σε εκπληκτική απόχρωση του μοβ. Όσο για την επιδερμίδα, ο Fred αφού την προετοίμασε με το serum Forever Youth Liberator, χρησιμοποίησε το νέο, αέρινο φον ντε τεν Le Teint Touche Eclat για φυσικά φωτεινό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα και το best seller Touche Eclat που έδωσε φως στο πρόσωπο (τον ίδιο συνδυασμό προϊόντων χρησιμοποίησε και για την επιδερμίδα των κοριτσιών).


Το makeup party μας συνεχίστηκε με κουβέντα, αφρώδη οίνο Veuve de Vernay, λαχταριστά macarons, goodie bags με τα best seller προϊόντα του Yves Saint Laurent σε ειδικό μέγεθος για όλα τα κορίτσια και πολλά ακόμα tips&tricks μακιγιάζ που μου αποκάλυψε ο Fred Letailleur και έρχονται σε επόμενο post- stay tuned!