Miss McPretty ή Miss McHottie?

Miss McPretty ή Miss McHottie?

Τα gift sets της That's Better θα σας βάλουν σε δίλημμα!

kolaz2_copy

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε την That's Better είναι γιατί προσεγγίζει την ομορφιά με fun μεν αλλά απόλυτα αξιόπιστο τρόπο. Και αυτές τις γιορτές, ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία προτείνοντας δύο απίθανα gift sets, ένα για το πρόσωπο και ένα για το σώμα, που περιλαμβάνουν τα basics περιποίησης, σε πολύ προσιτές τιμές.


Στο Miss McPretty θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε στο skincare για να εμφανιστείτε φρέσκια και λαμπερή στα ρεβεγιόν (ακόμα και αν μέχρι τελευταία στιγμή δεν καταφέρατε να ξεκουραστείτε). Συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει: το Θρεπτικό λάδι καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια,Cleanse Away, με εκλεκτά έλαια βοτάνων, βιταμίνη Ε και Açai Berry, που καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και το Wakeup Call, μια δροσερή τονωτική λοσιόν, με αγνό φυτικό εκχύλισμα Acai Berry που τελιοποιεί την διαδικασία του καθαρισμού και ανανεώνει την επιδερμίδα.



Το gift set Miss McHottie προσφέρει δύο από τα καλύτερα προϊόντα σώματος της αγοράς: το Brave&Shave, ένα έξτρα θρεπτικό λάδι για το ντους με Açai Berry που μαλακώνει τις τρίχες, κάνοντας την διαδικασία του ξυρίσματος εξαιρετικά εύκολη, λιπαρά οξέα και βιταμίνες Β, C & E που αφήνουν μεταξένια την επιδερμίδα και την κρέμα σώματος Creme de la Creme, που συνδυάζει πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη με άμεσα αποτελέσματα .Το Avocado oil και το Shea Butter θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος, η Βιταμίνη Ε ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενώ το Regestril®, συμβάλλει στην σφριγηλότητα της επιδερμίδας βοηθώντας να μειωθεί η διαμόρφωση νέων ραγάδων.


Όσο για την τιμή τους, είναι και pretty και hottie: το σετ περιποίησης προσώπου κοστίζει 23,10 ευρώ και το set φροντίδας σώματος 25,50 ευρώ.