Τα πιο όμορφα αρώματα, στα πιο μικρά μπουκάλια

Τα πιο όμορφα αρώματα, στα πιο μικρά μπουκάλια

Ο οίκος αρωματοποιίας Roger & Gallet κυκλοφορεί τις best seller δημιουργίες του σε travel size  

Αυτό που θέλεις από το αγαπημένο σου άρωμα είναι να το νιώθεις πάντα γύρω σου, να σε αγκαλιάζει τη στιγμή που το χρειάζεσαι, όπου κιαν βρίσκεσαι. Έτσι, ο οίκος Roger&Gallet που γράφει ιστορία στην υψηλή αρωματοποιία από το 1862, αποφάσισε να κλείσει σε μπουκαλάκια των 30 ml τα πιο δημοφιλή του αρώματα, ώστε να χωράνε σε κάθε γυναικεία τσάντα.


Νέα άφιξη στη σειρά των travel size, το Rose Imaginaire, ένα δροσερό και γλυκό, εκλεπτυσμένο και δυναμικό, αισθησιακό και μαγικό άρωμα. Μαγικό, γιατί το concept πάνω στο οποίο δούλεψαν οι δύο κορυφαίοι αρωματοποιοί, Alberto Morillas και Marie Salamagne, ήθελε να δημιουργήσουν ένα ελιξίριο εμπνευσμένο από το τριαντάφυλλο αλλά χωρίς να το περιέχει στη σύνθεσή του! Στην πραγματικότητα, λοιπόν, το Rose Imaginaire είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από λαχταριστά φρούτα και βελούδινα άνθη λουλουδιών: στην κορυφή της αρωματικής Πυραμίδας του βρίσκουμε λεπτές νότες άγριας φράουλας και μανταρινιού από τους κήπους της Σικελίας, στη μέση αισθησιακά άνθη από τις κοιλάδες του Νείλου, γιασεμί και βιολέτα και στη βάση σανταλόξυλο από την Ωκεανία- ένα πραγματικά ιδιαίτερο κοκτέιλ.


Σε travel size θα βρείτε επίσης, το εξωτικό Gingembre, μια σύνθεση πλούσια σε αιθέρια έλαια που αναζωογονεί και διεγείρει τις αισθήσεις, με μια αρωματική Πυραμίδα που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά των Κήπων της Ινδίας με νότες από Τζίντζερ, το unisex Bois d' Orange, ένας μαγευτικός περίπατος κάτω από τις πορτοκαλιές των ανδαλουσιανών κήπων στη Γρανάδα, με νότες από άνθος πορτοκαλιάς, neroli και μανταρίνι και το Fleur d' Osmanthus, το άρωμα της Ευτυχίας, το μεγάλο στοίχημα του οίκου Roger & Gallet που έγινε παγκόσμιο best seller. Στην καρδιά του βρίσκονται τα πιο ντελικάτα συστατικά, με πρωταγωνιστή το άνθος του Οσμανθού, του μικροσκοπικού λουλουδιού που απελευθερώνει μια δίνη από αναζωογονητικές μυρωδιές, σαν να ανοίγεις ένα παράθυρο στον κήπο της Εδέμ.



Διαβάστε ακόμα

Fleur d'Osmanthus: πλούσια, βελούδινη κρέμα σώματος

Eau Sublime Or: μια αγάπη για το καλοκαίρι