Δώρα Αγάπης

Δώρα Αγάπης

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η P&G προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Η ενέργεια έχει ξεκινήσει από τις 16 Δεκεμβρίου και μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι: η P&G, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές για περισσότερα από 50 χρόνια, προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τους οποίους έχουμε την δυνατότητα να της υποδείξουμε.


Πέρυσι 240,000 προϊόντα P&G έφτασαν σε όλη την Ελλάδα σε 30.000 οικογένειες, ως δώρο αγάπης. Στόχος της, φέτος, είναι να προσφέρει 280.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, και ο μηχανισμός είναι πολύ απλός: μπορείτε να προτείνετε τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε στέλνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα www.pgmazi.gr, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-904 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, δίνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη.

Στη συνέχεια, η ομάδα της P&G αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στον προορισμό του κάνοντας την αγάπη πράξη, για ακόμη μία χρονιά. Σημειώστε ότι αυτές τις γιορτές και η Εταιρία Barilla γίνεται μέρος της προσπάθειας εμπλουτίζοντας το κουτί αγάπης με κουπόνια για τις οικογένειες.