Απόδραση στη Shanghai

Απόδραση στη Shanghai

Το νέο ελιξίριο του οίκου Guerlain μας ταξιδεύει στο "Παρίσι της Ανατολής"

Αυτός είναι ο πέμπτος προορισμός της ιδιαίτερης συλλογής αρωμάτων Guerlain Exclusives η οποία μας μεταφέρει νοερά στις πιο όμορφες μητροπόλεις του κόσμου.


Το Shanghai είναι ένα ελιξίριο που αιχμαλωτίζει την εξωτική ατμόσφαιρα της πόλης, χωρίς όμως να πέφτει στα κλισέ των oriental αρωμάτων - και αυτό είναι που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ο αρωματοποιός του οίκου, Thierry Wasser, δημιούργησε ένα blend που μοιάζει με απαλό χάδι, σαν ένα δροσερό ανοιξιάτικο αεράκι που ξυπνάει τις αισθήσεις, μια φρέσκια ανάσα από νότες αμύγδαλου με μια ιδέα γλυκάνισου.


Κθώς περνάει η ώρα, αποκαλύπτεται η λαμπερή καρδιά του αρώματος, οι κρεμώδεις, πουδρέ και λουλουδάτες νότες του, όπου γλυκά λουλούδια, ylang ylang, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού συνδυάζονται με ίριδα και ντελικάτη μιμόζα. Στη βάση του συναντάμε τρια ξύλα- κέδρο, πατσουλί και, κυρίως, σανδαλόξυλο- που φλερτάρουν με ένα άγγιγμα βανίλιας, η οποία δίνει μια βελούδινη διάσταση στο τελείωμα του Shanghai.


Το μπουκάλι, του οποίου το design θυμίζει μοντέρνο κτίριο, έχει πάνω του τον αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε προορισμό (05 για την Shanghai) ενώ στην "πλάτη" του διακρίνεται ένα σχέδιο του Serge Mansau που παραπέμπει στο εμβληματικό Pearl Tower της πόλης. Κυκλοφορεί στα 100 ml και θα το βρείτε αποκλειστικά στην Boutique Guerlain, στα notosgalleris Θεσσαλονίκης.