Herb Gloss Colorant: H εξαιρετική μόνιμη κρέμα-βαφή της ΚΟΡΡΕΣ

Herb Gloss Colorant: H εξαιρετική μόνιμη κρέμα-βαφή της ΚΟΡΡΕΣ

Αν δεν την έχετε ήδη δοκιμάσει, έχετε έναν καλό λόγο για το κάνετε τώρα!

Βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς αμμωνία, η μόνιμη κρέμα-βαφή μαλλιών Herb Gloss Colorant της ΚΟΡΡΕΣ προσφέρει λαμπερό χρώμα και τέλεια κάλυψη των λευκών από την πρώτη κιόλας εφαρμογη, ενώ εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και περιποίηση.


Πλέον, η εφαρμογή της στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο πρακτική και εύκολη, καθώς με την αγορά της βαφής προσφέρονται ως δώρο το γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ (μπολ, πινέλο, γάντια). Σε πολύ προσιτή τιμή (ενδ. λιανική 9,80€), η ΚΟΡΡΕΣ σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα βαφής για μόνιμο, επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι,μέσα σε 20 λεπτά, ελεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια!


Λίγα λόγια τη σύνθεση της Herb Gloss Colorant: περιέχει Έλαιο Αβησσυνίας που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, χαρίζοντας στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα, Εκχύλισμα από Ηλίανθο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα, Εκχύλισμα από Βαμβάκι /το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, και δυναμώνει την τρίχα, δεν περιέχει αμμωνία αλλά πιο ήπιους αλκαλικούς παράγοντες, ώστε η φόρμουλα της βαφής να είναι περισσότερο φιλική προς τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από τη μακροπρόθεσμη καταστροφή τους, αλλά και προς το δέρμα και τα μάτια, περιορίζοντας την πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων, δεν περιέχει ρεζορκίνη, βαρέα μέταλλα, σιλικόνες, parabens, mineral oil.


Διαβάστε ακόμα

H ΚΟΡΡΕΣ ζητάει το χέρι σας!

Επιδερμίδα σαν τριαντάφυλλο

Όνειρα, μαγεία, έρωτας...