Keratinology by Sunsilk: Το νέο θαύμα στη φροντίδα των μαλλιών, στην πιο προσιτή τιμή!

Keratinology by Sunsilk: Το νέο θαύμα στη φροντίδα των μαλλιών, στην πιο προσιτή τιμή!

Ένα από τα it συστατικά για τη φροντίδα των μαλλιών σας, η κερατίνη, πρωταγωνιστεί σε μία ολοκαίνουρια σειρά που τα περιποιείται σαν να απολαμβάνετε ένα treatment πολλών αστέρων στο καλύτερο hair salon!

Ο λόγος για τη νέα σειρά Keratinology by Sunsilk, ένα μοναδικό σύστημα αναδόμησης που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια του Keratinology Institute, μετά από εντατικές έρευνες πάνω στις εξειδικευμένες ανάγκες που έχουν τα ξηρά/ταλαιπωρημένα και τα βαμμένα μαλλιά. Το Keratinonogy Institute με γραφεία σε Λονδίνο, Τόκυο και Νέα Υόρκη, απαρτίζεται από μια πολύπειρη ομάδα από κορυφαίους hairstylists, επιστήμονες, δερματολόγους & τριχολόγους που ειδικεύονται στην κερατίνη και στην εφαρμογή της σε καινοτομικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και έτσι ανέπτυξε για το Sunsilk την καινοτομική τεχνολογία Keratin Micro Technology: ένα πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών με βάση το σύμπλεγμα κερατίνης, που συμβάλλει στην αναδόμηση των μαλλιών, διεισδύει σε βάθος 7 στοιβάδων στο εσωτερικό της τρίχας, την θρέφει από μέσα προς τα έξω και αναδομεί πλήρως τη συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε 5 μόλις εφαρμογές.

Υπάρχει και καλύτερο: αυτή η πολυτελής, θαυματουργή φροντίδα του Keratinology by Sunsilk είναι τόσο budget friendly όσο δεν φαντάζεστε- θα το διαπιστώσετε ρίχνοντας μια ματιά στις τιμές των προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη σειρά που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών σας: το Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα Μαλλιά που αποτελείται από Σαμπουάν, Conditioner Άμεσης Θρέψης, Leave-On Κρέμα Αναδόμησης Νύχτας και Μάσκα και το Σύστημα Εντατικής Φροντίδας Χρώματος για Βαμμένα Μαλλιά που περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner Άμεσης Θρέψης και Μάσκα. Την μεταμόρφωση των μαλλιών σας την αναλαμβάνουν οι high-end φόρμουλες με την υπογραφή Keratinology by Sunsilk.