Ήρθε: Η πρώτη μάσκαρα που δεν στεγνώνει!

Ήρθε: Η πρώτη μάσκαρα που δεν στεγνώνει!

Λέγεται Surrealist Everfresh, έχει την υπογραφή της Helena Rubinstein και είναι ένα μικρό θαύμα

Νομοτελειακά, όσο προσεκτικές και αν είμαστε με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τη μάσκαρα (που συνήθως δεν είμαστε), δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη στιγμή που θα αρχίσει να στεγνώνει και να μην ειναι πλέον άνετη στη χρήση.

Η Helena Rubinstein, που έχει αδυναμία στο κεφάλαιο "μάσκαρα" και δεν σταματά να καινοτομεί, έρχεται να λύσει το πρόβλημα με ένα νέο προϊόν: η Surrealist Everfresh είναι η πρώτη μάσκαρα που δεν στεγνώνει χάρη στον μελετημένο συνδυασμό βουρτσάκι, σύνθεση και tube, που εξασφαλίζει ότι η φόρμουλα αναμιγνύεται διαρκώς, μένει όπως την πρώτη στιγμή που την χρησιμοποιείτε και γλιστράει με άνεση στις βλεφαρίδες. Το βουρτσάκι που μοιάζει με κλειστό λουλούδι, είναι από ένα αποκλειστικό ελαστομερές το οποίο προσαρμόζεται ακριβώς στις βλεφαρίδες και τις "ανοίγει" σαν βεντάλια ενώ ταυτόχρονα τις αγκαλιάζει με βαθύ μαύρο χρώμα, χαρίζοντας και εξαιρετικό μήκος.

Αλλά δεν είναι μόνο το βουρτσάκι που πρωτοτυπεί με το σχήμα του- είναι και το tube της Surrealist Everfresh που θυμίζει ψηλόλιγνο, διάφανο μελανοδοχείο- απλά, ένα έργο τέχνης!