Βρήκαμε: Το πιο "εθιστικό" και αισθησιακό κοκτέιλ για το σώμα

Βρήκαμε: Το πιο "εθιστικό" και αισθησιακό κοκτέιλ για το σώμα

Έχει όλα όσα χρειάζεστε για σούπερ απαλή επιδερμίδα

Η ιστορία ξεκινάει με το Eau de Bienfaits, μια απολαυστική, αναζωογονητική κολόνια της Roger&Gallet βασισμένη στο σαγκουίνι και την Aloe Vera, η οποία κέρδισε την καρδιά των beauty addicts αμέσως μόλις λανσαρίστηκε.

Σήμερα, ο αγαπημένος γαλλικός οίκος φέρνει το Lait des Bienfaits, ένα ενυδατικό και αισθησιακό γαλάκτωμα σώματος, με 5 αντιοξειδωτικά φρούτα και 93%φυσικά ενεργά συστατικά, που αφενός αγκαλιάζει την επιδερμίδα με την τονωτική ευωδιά του αφετέρου προσφέρει εξαιρετική καλλυντική φροντίδα που κρατά όλο το 24ωρο.

Στην καρδιά αυτού του γαλακτώματος πρωταγωνιστούν το ρόδι, γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, το cranberry το οποίο είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3,6, και 9 λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν και τρέφουν το δέρμα, τα βατόμουρα που τονώνουν και προστατεύουν το δέρμα, τα κεράσια που δρουν κατά της πρόωρης γήρανσης και το φραγκοστάφυλο, το οποίο συνδυάζει καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες.

Το Lait des Bienfaits της Roger&Gallet δεν είναι ένα απλό γαλάκτωμα - είναι μία τελετουργία ευχαρίστησης για το σώμα και το πνεύμα, ένας χυμός θρέψης εξαιρετικά τονωτικός και αναζωογονητικός που ξεδιψάει την επιδερμίδα. Όσο για την βελούδινη υφή του, απορροφάται σε χρόνο dt, και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας, καθώς οι ντελικάτες νότες του τυλίγουν διακριτικά το σώμα.