Μπείτε σε πρόγραμμα καταπολέμησης ρυτίδων με την StriVectin-SD™

Μπείτε σε πρόγραμμα καταπολέμησης ρυτίδων με την StriVectin-SD™

Σβήνει και απαλύνει τα σημάδια του χρόνου στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Γνωρίστε την.

Σίγουρα έχετε ακούσει κάποια στιγμή για την StriVectin και τα εκπληκτικά αποτελέσματα της στις ρυτίδες. Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη, τότε έφτασε η στιγμή να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της με την StriVectin-SD™ Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles Sensitive Skin - 8% NIA-114 + Peptide Actives™, που θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

Το δραστικό συμπύκνωμα ενάντια στις ρυτίδες και ενάντια στη γήρανση ξανασυστήνεται μέσα από μία νέα σύνθεση εξαιρετικά αποτελεσματική όπως πάντα και ιδιαίτερα σχεδιασμένη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σύνθεση αυτή είναι εμπλουτισμένη με δραστικά πεπτίδια και την τεχνολογία NIA-114, που ευνοεί την ανάπλαση των κυττάρων. Αποτελείται από απαλά συστατικά, δεν περιέχει αρώματα, paraben και είναι μη λιπαρή.

Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης, η κρέμα StriVectin-SD™ Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles Sensitive Skin ευνοεί την ανάπτυξη κολλαγόνου και βελτιώνει τη δομή της επιδερμίδας.Τα αποτελέσματα είναι ορατά και η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και σφριγηλή.

Την τέταρτη εβδομάδα, η νέα σύνθεση StriVectin ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων ενώ ταυτόχρονα μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη και εξαλείφονται τα σημάδια γήρανσης.

Την όγδοη εβδομάδα, η επιδερμίδα είναι περισσότερο ελαστική, ενώ οι ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου μειώνονται αισθητά, με αποτέλεσμα να δείχνετε νεότερη και ομορφότερη.

Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το πρόγραμμα.