Αυτό το serum κάνει θαύματα στη διψασμένη επιδερμίδα!

Αυτό το serum κάνει θαύματα στη διψασμένη επιδερμίδα!

Δοκιμάστε το ολοκαίνουριο Aquasource Deep Serum της Biotherm και θα μας θυμηθείτε

Το όνομα Aquasource είναι ο ορισμός της βαθιάς ενυδάτωσης και τώρα, στην best selling οικογένεια της Biotherm έρχεται ένα new entry εντατικής δράσης: ο ορός Deep Serum περιέχει 3πλάσια συγκέντρωση Κυτταρικού Νερού Αγνού Plancton Thermal και Μανόζης, σε σχέση με το ζελ Aquasource, για βαθιά ενυδάτωση αλλά και λάμψη.

Η σύνθεση του Κυτταρικού Νερού Αγνού Plancton Thermal περιέχει ένα μίγμα μεταλλικών στοιχείων που περιλαμβάνει κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και μαγγάνιο, καθώς και ζωτικές βιταμίνες, όπως οι B2 (ριβοφλαβίνη) και B6 (πυριδοξίνη). Επιπλέον, είναι πλούσιο σε 23 αμινοξέα, από το ασπαρτικό οξύ μέχρι τη λυσίνη- και όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για όμορφη επιδερμίδα. Από την πλευρά της η μανόζη, δρα σαν ένας "αγωγός" νερού για τα κύτταρα, καθώς διεγείρει τις βασικές πρωτεΐνες που εμπλέκονται στη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης στις διάφορες στιβάδες της επιδερμίδας και βοηθά στο να διοχετεύεται η ενυδάτωση στον πυρήνα της επιδερμίδας.

Όμως το νέο Aquasource Deep Serum της Biotherm δεν προσφέρει μόνο εντατική ενυδάτωση- ντύνει την επιδερμίδα και με ένα αέρινο πέπλο λάμψης, χάρη στις εκατομμύρια μικροπέρλες που διαχέουν το φως στην επιφάνειά της δίνοντας υπέροχη, φυσική φωτεινότητα που κάνει το πρόσωπο να δείχνει ξεκούραστο και νεανικό.


Μετά τον καθαρισμό, απλώστε τον ορό Aquasource Deep Serum ως πρώτο βήμα του ενυδατικού προγράμματος Aquasource. Η εξαιρετικά φίνα, δροσερή υφή του απορροφάται γρήγορα προσφέρει ενυδάτωση στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας και την προετοιμάζει ιδανικά για τα επόμενα βήματα περιποίησης Aquasource.