Mango Lady Rebel Dance Queen: Για να μυρίζετε υπέροχα, σαν βασίλισσες!

Mango Lady Rebel Dance Queen: Για να μυρίζετε υπέροχα, σαν βασίλισσες!

Το νέο άρωμα του αγαπημένου fashion brand είναι chic & sexy

Η βασίλισσα που κρύβετε μέσα σας βρίσκει το ελιξίριο που την φέρνει στο επίκεντρο της σκηνής: το νέο άρωμα Lady Rebel Dance Queen της Mango είναι ένα μοντέρνο κοκτέιλ φρούτων του δάσους, που φλερτάρει με τη δροσερή οξύτητα του γκρέιπφρουτ και τη λάμψη του πράσινου μανταρινιού: ένας συνδυασμός που αναδεικνύει το ζωντανό και προκλητικό χαρακτήρα του. Όμως η προσωπικότητά του είναι πιο πολύπλοκη και γοητευτική, καθώς στις μεσαίες νότες έρχεται ένα φινετσάτο μπουκέτο λουλουδιών, με ντελικάτα πέταλα γιασεμιού και την υπνωτιστική, πληθωρική γοητεία του πολύανθου.

Η κατάλευκη συσκευασία του αρώματος αποπνέει κομψότητα, με τα χρυσά γράμματα να αποτίνουν φόρο τιμής στην ευγενή καταγωγή της βασίλισσας και τα ροζ λουλούδια να εκφράζουν τη θηλυκότητα του αρώματος. Το μπουκάλι του Lady Rebel Dance Queen αποτελεί τη νεότερη εκδοχή του σχεδίου του κλασικού μπουκαλιού του Lady Rebel, όπου έχει προστεθεί όλη η ενέργεια και η φινέτσα της βασίλισσας του χορού.

Το καπάκι του, λαμπερό και διάφανο σε σχήμα διαμαντιού, σφραγίζει το μπουκάλι σαν ένα σύμβολο απόλυτης κομψότητας, ταιριαστό στις μοντέρνες, δυναμικές βασίλισσες που κάνουν αίσθηση με την αύρα και την προσωπικότητά τους.

Το νέο Eau De Toilette τής Mango διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora