Έξυπνη φόρμουλα: Καθαρισμός και μάσκα μαζί!

Έξυπνη φόρμουλα: Καθαρισμός και μάσκα μαζί!

Το βρήκαμε στη νέα σειρά καθαρισμού Perfectly Clean της Estée Lauder- και το λατρέψαμε! 

H ομορφιά ξεκινά με καθαρό και υγιές δέρμα- επομένως το σωστό προϊόν καθαρισμού είναι το Α για όμορφη, υγιή επιδερμίδα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του.

Η Estée Lauder δημιούργησε τη νέα σειρά Perfectly Clean, με τέσσερα ενισχυμένα, πολλαπλής δράσης καθαριστικά προσώπου και μία τονωτική λοσιόν, σχεδιασμένα να ανταποκρίνοται ακριβώς στις ανάγκες της επιδερμίδας και να τη μεταμορφώνουν. Βασισμένα στο νέο 3C Purity Complex, ένα mix από καταπραϋντικά βότανα που βοηθούν το δέρμα να ηρεμεί, να ανακουφίζεται και να καθαρίζει, τα προϊόντα καθαρισμού Perfectly Clean αφήνουν το δέρμα απόλυτα καθαρό από μακιγιάζ και ρύπους χωρίς να διαταράσσουν την φυσική ισορροπία του. Ανάμεσα στα βασικά συστατικά του 3C Purity Complex, το Blue Algae (μπλε άλγη) που περιέχει ένα ισχυρό συμπύκνωμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, το Zinc PCA, ένα φυσικό ενυδατικό εκχύλισμα που βοηθά το δέρμα να διατηρείται ενυδατωμένο και υγιές, απομακρύνοντας την υπερβολική λιπαρότητα και το Milk Thistle (γάλα από γαϊδουράγκαθο) που ενισχύει τις φυσικές ιδιότητες του δέρματος για προστασία και αποτοξίνωση.

Από τα 4 προϊόντα της σειράς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το εκπληκτικό Perfectly Clean Multi-Action Crème Cleanser / Moisture Mask. Είναι μια πλούσια και απαλή κρέμα καθαρισμού που αφήνει πεντακάθαρη την επιδερμίδα, την περιποιείται, την ενυδατώνει και την αφήνει υπέροχα απαλή, χωρίς ίχνος τραβήγματος. Το καλύτερο: τις μέρες εκείνες που νιώθετε πως έχετε ανάγκη για έξτρα ενυδάτωση, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως ενυδατική μάσκα express!

Διαβάστε ακόμα

Ήρθε: Το νέο Bronze Goddess Eau Fraiche της Estée Lauder

To "γυμνό" στα άκρα

Κοιμηθείτε ήσυχες!