Καθημερινό ξύρισμα; Όχι πλέον!

Καθημερινό ξύρισμα; Όχι πλέον!

Η Philips υπογράφει το απόλυτο gadget που δεν θα το αποχωριστείτε ποτέ! 

Το ξύρισμα είναι από εκείνα τα (λιγοστά, ευτυχώς) άχαρα και βαρετά βήματα στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς που όλες ευχόμαστε να υπήρχε ένας εύκολος (και οικονομικός) τρόπος να το αποφύγουμε.

Η Philips σαν το καλό μας τζίνι, άκουσε την επιθυμία μας και λανσάρει τη νέα Philips Satin Perfect Wet & Dry, μια αποτριχωτική μηχανή που προσφέρει λείο και απαλό αποτέλεσμα που διαρκεί για εβδομάδες! Γνωρίζοντας καλά πως το κλειδί της θηλυκότητας κάθε γυναίκας είναι το όμορφο και απαλό δέρμα, κάθε μέρα, η Philips σχεδίασε την Satin Perfect για να βοηθήσει τις γυναίκες να επιτύχουν τέλειο αποτέλεσμα δίνοντας παράλληλα στο δέρμα τους την περιποίηση που χρειάζεται.

Η Satin Perfect διαθέτει το μοναδικό σύστημα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο λεπτές και κοντές τρίχες, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τυχόν τραβήγματα. Είναι 100% αδιάβροχη και πανεύκολη στη χρήση, εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα, όσο κι έξω από το ντους, επιτυγχάνοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα. Διαθέτει την πιο φαρδιά κεραμική κεφαλή που υπάρχει στην αγορά, η οποία της επιτρέπει να λειτουργεί πιο γρήγορα και εύκολα, αφαιρώντας αποτελεσματικά περισσότερες τρίχες με ένα μόλις πέρασμα. Έτσι η αποτρίχωση γίνεται σε λιγότερο χρόνο χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα!

Επιπλέον, η Satin Perfect έχει φροντίσει και για τις απαιτητικές και ευαίσθητες περιοχές του γυναικείου σώματος, όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή,παρέχοντας ένα ειδικό κάλυμμα φιλικό για τα ευαίσθητα σημεία – όπως μπικίνι και μασχάλες – καθώς και εξάρτημα μασάζ που κάνει πιο ευχάριστη την αποτρίχωση.

Τέλος, συνδυάζει 3 χρήσεις σε μία μόλις συσκευή καθώς εκτός από την αποτρίχωση, διαθέτει μία extra ξυριστική κεφαλή για ξύρισμα ή ψαλίδισμα των τριχών. Το εξάρτημα ξυριστικής κεφαλής ακολουθεί τέλεια το περίγραμμα της γραμμής του μπικίνι ή της μασχάλης για βαθύ και απαλό ξύρισμα. Συνοδεύεται από μια πρόσθετη χτένα για το τριμάρισμα των πιο μακριών τριχών πριν από την αποτρίχωση ή το τριμάρισμα της περιοχής του μπικίνι.

Η συσκευασία επίσης περιλαμβάνει ειδική μαλακή θήκη που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση και μεταφορά της SatinPerfect και των εξαρτημάτων της ακόμα και στα ταξίδια μας!

Τη νέα Philips Satin Perfect θα τη βρείτε σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών σε προνομιακή τιμή. Δείτε περισσότερα στο www.philips.gr και το www.facebook.com/PhilipsBeautyGreece