H εφίδρωση που προκαλεί το stress σας δυσκολεύει την καθημερινότητα; Όχι πια!

H εφίδρωση που προκαλεί το stress σας δυσκολεύει την καθημερινότητα; Όχι πια!

Η Nivea παρουσιάζει τα νέα, σούπερ αποτελεσματικά αποσμητικά Nivea Stress Protect

Με τους ρυθμούς που τρέχει η καθημερινότητά είναι σχεδόν αδύνατο να απαλλαγείτε από το stress. Μπορείτε όμως να προστατευτείτε από τα εμφανή σημάδια του, δηλαδή από την έντονη εφίδρωση που προκαλεί και που είναι διαφορετική σε σχέση με την εφίδρωση από τη ζέστη ή από τη φυσική άσκηση. Ένας από τους λόγους που διαφέρει είναι ότι εμφανίζεται ταχύτερα και έχει πιο έντονη μυρωδιά, ενώ είναι δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, καθώς η Nivea έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα με τη νέα σειρά αποσμητικών Nivea Stress Protect, που έχει δημιουργηθεί για να σας καλύπτει ακόμη και υπό συνθήκες άγχους και stress.

Η μοναδική αντιβακτηριδιακή της φόρμουλα προσφέρει επιπλέον προστασία, κρατά μακριά την εφίδρωση και τη δυσάρεστη οσμή της, ιδιότητα που έχει αποδειχτεί σε ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο δοκιμών. Τα αποσμητικά Nivea Stress Protect μειώνουν τον ιδρώτα και την ίδια στιγμή, το έλαιο αβοκάντο που περιέχουν, περιποιείται και την επιδερμίδα της μασχάλης.

Η σειρά περιλαμβάνει αποσμητικά για τον άντρα και τη γυναίκα και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον τύπο που σας ταιριάζει, Spray ή Roll On, και να συνεχίσετε τη μέρα σας... sweat free!