Καλοκαιρινός πόθος: Guerlain Terra Nerolia

Καλοκαιρινός πόθος: Guerlain Terra Nerolia

Μια εκπληκτική έκδοση της λατρεμένης πούδρας Terracotta

Από το 1984 λανσαρίστηκε, η Terracotta μόνο από τον Οίκο Guerlain αφενός ταύτισε το όνομά της με μια ολόκληρη κατηγορία προϊόντων αφετέρου βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τα αγαπημένα των besuty addicts, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο!

Ο Οίκος Guerlain έχοντας την αποκλειστικότητα στη φόρμουλα της Terracotta, αλλά και το copyright στην ονομασία Terracotta, κάθε καλοκαίρι ανοίγει και ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της και δημιουργεί συλλεκτικές εκδόσεις, κομψές, πολυτελείς αλλά και πρακτικές. Αυτό το καλοκαίρι, στη σειρά των limited editions έρχεται η Terra Nerolia!

Με βάση την κλασσική Terracotta Hydrating Bronzing Powder 03, ενισχυμένη με κοραλί βάση για φυσικό αποτέλεσμα και ροδαλά μάγουλα αλλά και λεπτομέρειες σε τόνους χρυσού, αγκαλιάζει το πρόσωπο με το πιο όμορφο μπρονζέ χρώμα σα να το έχει φιλήσει ο ήλιος, ενώ ταυτόχρονα βάζει ακριβώς όση λάμψη χρειάζεται για να αισθησιακό, sexy αποτέλεσμα.

Το απόλυτα συλλετικό προιόν του οίκου Guerlain διατείθεται σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.