Βρήκαμε: Το star προϊόν μαλλιών του καλοκαιριού!

Βρήκαμε: Το star προϊόν μαλλιών του καλοκαιριού!

Στη νέα σειρά φροντίδας Sunsilk Λεία & Μεταξένια

Όμορφα, λαμπερά, λεία, απαλά: είναι στο χέρι σας να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε αρκεί να τους προσφέρετε την φροντίδα που χρειάζονται. Και το νέο Sunsilk Λεία & Μεταξένια έχει βρει την ιδανική φόρμουλα με φυσικά ενυδατικά και θρεπτικά έλαια.

Συγκεκριμένα, συνδυάζει Moroccan Argan Oil, βιταμίνη Ε, Έλαιο Αμυγδάλου, Έλαιο Καρύδας , ένα blend που μεταμορφώνει τα ξηρά, θαμπά και φριζαρισμένα μαλλιά σε λεία, απαλά και λαμπερά, γεμάτα φυσική κίνηση. Star product της σειράς, το Nourishing Oil Spray, ένα Διφασικό Spray Λάμψης & Απαλότητας που χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Προσφέρει άμεσα θρέψη & ενυδάτωση, χάρη στη μοναδική σύνθεση 2 φάσεων: η σύνθεση με 3 φυσικά θρεπτικά έλαια χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και μεταξένιο άγγιγμα και ο ενυδατικός ορός θρέφει σε βάθος.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: Κουνήστε το μπουκάλι για να ανακατευτούν τα έλαια, ψεκάστε στα υγρά ή νωπά μαλλιά σας 2 φορές και αποκτήστε μεταξένια μαλλιά. Επίσης, μπορείτε να χαρίσετε «δόσεις ενυδάτωσης» στα μαλλιά σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσετε, όπου και αν βρίσκεστε. Ειδικά το καλοκαίρι, το Nourishing Oil spray παρέχει προστασία από τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά από το θαλασσινό αλάτι! Αφαιρέστε την αλμύρα από τα μαλλιά σας, ξεπλένοντάς τα καλά και σκουπίστε με μια πετσέτα. Ψεκάστε τα με το Nourishing Oil spray και χτενίστε. Και αυτό το καλοκαίρι θα έχετε τα πιο απαλά, λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!