Βραδινή... περιπολία

Βραδινή... περιπολία

Η Olay Regenerist Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας δεν κλείνει μάτι

Η σωστή βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια έξυπνη κίνηση που βοηθάει τα κύτταρα να επανορθώσουν τις φθορές, να γεμίσουν ενέργεια και να παραμείνουν νεανικά.

Η Olay, έχοντας μελετήσει τους ρυθμούς ανανέωσης της επιδερμίδας τη νύχτα, δημιούργησε την κρέμα νύχτας Regenerist που προσφέρει ακόμα πιο εξειδικευμένη αντιγηραντική δράση για τις γυναίκες που αναζητούν άμεσες λύσεις αλλά δεν θέλουν να καταφύγουν σε επεμβάσεις. Οι δραστηριότητες της επιδερμίδας είναι διαφορετικές κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς τη νύχτα η αποκατάσταση και ανανέωση της επιδερμίδας γίνεται πιο εντατικά. Η αντιγηραντική κρέμα νύχτας Regenerist βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων που περιέχει, το οποίο ενεργοποιεί τον κύκλο κυτταρικής ανανέωσης- δηλαδή την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που ανανεώνουν τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα: θεαματική λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ορατά καλύτερη υφή της επιδερμίδας, λάμψη, φρεσκάδα και νεανικότητα! Απλώστε την Olay Regenerist κρέμα νύχτας ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, κάντε μασάζ μερικών λεπτών χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ασκώντας ελαφριά πίεση στα σημεία που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Διαβάστε ακόμα

Νέα Olay Regenerist: Προστασία σε όλα τα σημεία!

Η νέα Total Effects της Olay τα έχει όλα!