Καθαρισμός και μάσκα μαζί!

Καθαρισμός και μάσκα μαζί!

Ένα έξυπνο προϊόν από την Estée Lauder

Η σειρά καθαρισμού της Estee Lauder, Perfectly Clean, απποτελείται από εξαιρετικές φόρμουλες για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Με βάση το νέο 3C Purity Complex, ένα πατενταρισμένο σύμπλοκο από καταπραϋντικά βότανα που βοηθούν το δέρμα να ηρεμεί, να ανακουφίζεται και να καθαρίζει, η συλλογή Perfectly Clean αφήνει το δέρμα απόλυτα καθαρό από μακιγιάζ και ρύπους χωρίς να διαταράσσει την φυσική ισορροπία του δέρματος.

Όμως έχει ενα ακόμα προσόν: κάθε προϊόν της είναι multitask, προσφέρει δηλαδή και ια έξτρα φροντίδα στην επιδερμίδα. Όπως το Perfectly Clean Multi-Action Crème Cleanser / Moisture Mask, που είναι μια πλούσια και απαλή καθαριστική κρέμα η οποία ενώ καθαρίζει απαλά το δέρμα παράλληλα το ενυδατώνει αφήνοντας το απαλό και αναζωογονημένο. Plus: για έξτρα ενυδάτωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την εβδομάδα ως express ενυδατική μάσκα!

Όσο για την ευωδιά της, συνδυάζει νότες ζουμερού κόκκινου γκρέιπφρουτ και ροδάκινου με λουλουδάτες νότες από τριαντάφυλλα, γιασεμί και ανθούς πορτοκαλιάς μαζί με μια αναζωογονητική νότα Μαροκινού δυόσμου.