Πήρατε τη βιταμίνη σας;

Πήρατε τη βιταμίνη σας;

Η La Roche-Posay φροντίζει γιαυτό

Η Βιταμίνη C δεν χρειάζεται συστάσεις- ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της κοσμετολογίας, με εξαιρετικά αποτελέσματα στις ρυτίδες, την χαλάρωση και την ανομοιόμορφη όψη.

Ένα τόσο σημαντικό όπλο δεν πρέπει να λείπει από την ιεροτελεστία φροντίδας του προσώπου σας, γιαυτό και οι επιστήμονες της La Roche-Posay δημιούργησαν δραστικές φόρμουλες (κατάλληλες και για ευαίσθητες επιδερμίδες) , με υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρή Βιταμίνη C, επιπλέον αντιγηραντικά συστατικά και υπέροχη υφή.

Η Active C είναι ιδανική αν βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης και την θαμπάδα να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας. Χάρη στην καθαρή Βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 5% που περιέχει, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το ανάγλυφο της επιδερμίδας λειαίνεται και το δέρμα ανακτά τη λάμψη του. Και βέβαια, περιέχει και το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, που είναι φυσικά πλούσιο σε Σελήνιο, γνωστό για την αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση του. Η λεπτόρρευστη υφή της απορροφάται αμέσως και αφήνει ματ τελείωμα, κάνοντας την ιδανική βάση για μακιγιάζ.