7 λάθη που κάνετε στεγνώνοντας-χτενίζοντας τα μαλλιά σας

7 λάθη που κάνετε  στεγνώνοντας-χτενίζοντας τα μαλλιά σας

Δώστε προσοχή

Υπάρχουν κάποιες κακές συνήθειες που κάνετε και έχει σαν αποτέλεσμα να βλάπτετε τα μαλλιά σας. Μόλις διαβάσετε τα 7 αυτά λάθη είμαι σίγουρη ότι θα αναγνωρίσετε και τα δικά σας λάθη.

Σκουπίζετε υπερβολικά καλά τα μαλλιά σας! Καλό είναι να έχετε υγρασία στα μαλλιά γιατί αυτό θα βοηθήσει το προϊόν που θα βάλετε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Βάζετε μεγάλη ποσότητα προϊόντος στα μαλλιά. Το περισσότερο δεν είναι και καλύτερο. Δοκιμάστε να τρίψετε πρώτα τα χέρια σας με το προϊόν και μετά να το απλώσετε στα μαλλιά.


Επιλέγοντας μια βούρτσα. Αν έχετε μακριά ή σγουρά μαλλιά δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ίδια βούρτσα. Επίσης χρειάζεστε ειδική χτένα όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα.

Δεν χωρίζετε τα μαλλιά σας στα δυο. Ποτέ δεν πρέπει να στεγνώνεται όλα τα μαλλιά σας με τη μία. Ανάλογα με την πυκνότητά τους, πάντα πρέπει να τα χωρίζεται σε δύο ή τρία τμήματα.

Μην κάνετε μεγάλα τμήματα χωρίζοντας τα μαλλιά σας. Όσο μικρότερη είναι η ενότητα τόσο καλύτερα μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας.


Εφαρμόζοντας όλα τα προϊόντα ταυτόχρονα. Τεράστιο λάθος βάλτε ξεχωριστό προϊόν σε κάθε τρίχα ξεχωριστά.

Ο τρόπος που ψεκάζετε το προϊόν. Να είστε βέβαιες πως ψεκάζετε το προϊόν σας στην κορυφή του κεφαλιού και στη συνέχεια αναποδογυρίστε και ψεκάστε το κάτω μέρος, ώστε να γίνουν ομοιόμορφα τα μαλλιά σας.