Εξασφάλισε μοναδικά κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων από τη Bioderma με ένα «κλικ»!

Εξασφάλισε μοναδικά κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων από τη Bioderma με ένα «κλικ»!

Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες...

Βασισμένη στον απόλυτο σεβασμό για το δέρμα η Bioderma δημιούργει μοναδικά προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος τα οποία τώρα σας προσφέρει μέσα από το Bioderma Club!

Ναι, με ένα «κλικ» μπορείτε να εξασφαλίσετε μοναδικά κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων σε προϊόντα της Bioderma αλλά και πολλά δώρα. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Κάνοντας σήμερα την εγγραφή σας στο Bioderma Club!

Τι προνόμια έχετε ως μέλη του Bioderma Club;

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Bioderma, κερδίζετε πόντους, συλλέγοντας δώρα.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αγορές προϊόντων της Bioderma και να κερδίσετε ένα δωρεάν προϊόν με τη συλλογή πόντων και δωροεπιταγές. Μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε μοναδικά κουπόνια προσφορών ή εκπτώσεων στις επόμενες αγορές προϊόντων.

resize 02

Πώς θα κερδίσετε πόντους και προϊόντα της;

Απολαύστε τα μοναδικά προνόμια του προγράμματος Bioderma Club, συλλέγοντας πόντους με την αγορά προϊόντων της Biodema.

Βρείτε τον κωδικό επιβράβευσης στο πίσω μέρος της συσκευασίας ενός προϊόντος της Bioderma, καταχωρήστε τον κωδικό στο www.biodermaclub.gr και εξαργυρώστε τους πόντους σας.

Επίσης, μπορείτε να συλλέξετε πόντους συμπληρώνοντας το προφίλ σας στο Bioderma Club, προσκαλώντας έναν φίλο σας ή κάνοντας «Like» στη σελίδα της Bioderma στο facebook. Στη συνέχεια, αρκεί να μετατρέψετε τους πόντους σας σε κουπόνια, τα οποία και θα δείτε στη σελίδα του προφίλ σας!



Το επόμενο βήμα είναι να εξαργυρώσετε τα κουπόνια στο φαρμακείο της επιλογής σας. Βρείτε μέσα από τη σελίδα της Bioderma τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, εκτυπώστε τα κουπόνια και αποκτήστε δωρεάν προϊόντα και εκπτώσεις.
Μην περιμένατε, ξεκινήστε τη συλλογή πόντων σήμερα και αποκτήστε προϊόντα μοναδικά, γιατί όταν η βιολογία λειτουργεί στην υπηρεσία της δερματολογίας μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σας και αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υιοθέτησε και υπηρετεί από τη δεκαετία του 1970 η Bioderma!