Tips για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια του χειμώνα!

Βιβή Αγγελάκη
Tips για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια του χειμώνα!

Winter time!

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε και ο χειμώνας να κάνει δυναμική είσοδο στη ζωή μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι ανάγκες της επιδερμίδας μας μειώνονται. Ίσως μάλιστα να είναι και περισσότερες μιας και ο καιρός γίνεται ψυχρός, η υγρασία είναι σε υψηλά επίπεδα σχεδόν καθημερινά και το κρύο να απειλεί την όμορφη επιδερμίδα μας. Κι αν κάτι δεν πρέπει να ανεχτούμε, είναι να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από μία super λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Γι αυτό λοιπόν, συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα παρακάτω 6 tips που θα σε βοηθήσουν κυριολεκτικά, να λάμπεις και να είσαι πάντα φρέσκια!

ce386beeb32926fc047d34bea9853f84

1. Το ζεστό ντους: Ναι , μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερα χαλαρωτικό και δελεαστικό στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας, όμως το μπάνιο με πολύ ζεστό- καυτό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα. Προτίμησε καλύτερα το χλιαρό ή το ζεστό νερό.

2. Η δύναμη του νερού: Εκτός φυσικά από τη διατροφή, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείψεις το νερό, όσο κι αν νιώθεις ότι δεν διψάς, σε σχέση πάντα με το καλοκαίρι. Το νερό, σε βοηθά να απαλλαγείς από τις τοξίνες ενώ αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος. 8 ποτήρια την ημέρα είναι ικανοποιητική ποσότητα ενώ καλό θα ήταν παράλληλα να μειώσεις την κατανάλωση ανθρακούχου νερού, αναψυκτικών, καφέ και τσαγιού.

3. Μην ξεχνάς τον καθαρισμό και την απολέπιση: Δυστυχώς πολύ συχνά αρκετές γυναίκες παραλείπουν...Η απολέπιση αλλά και ο σωστός καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, τη σκόνη και τα υπολείμματα προϊόντων μακιγιάζ ενώ βελτιώνουν την υφή και την όψη του δέρματος.

gif 02

Κι αν έχεις ξηρή, αφυδατωμένη προς ευαίσθητη επιδερμίδα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το νεράκι καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ της σειράς Hydrabio, της Bioderma, H2O, που σέβεται την ανοχή του ευαίσθητου δέρματος προσφέροντας μέγιστη ενυδάτωση. Είναι το 1ο και μοναδικό δερματολογικό μικυλλιακό νερό (micellaire) απόλυτα συμβατό με το δέρμα!

4. Ο ζεστός αέρας: Μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά, όμως, ιδιαίτερα στο αυτοκίνητο τώρα το χειμώνα καλό θα ήταν να αποφεύγεις να ανάβεις το air condition ρίχνοντας όλο το ζεστό αέρα προς το πρόσωπό σου!

5. Χειμώνα- Καλοκαίρι: Η ενυδατική. Το μυστικό για πάντα λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα, που ό,τι κι αν συμβεί δεν πρέπει να ξεχνάς! Το μυστικό για να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τη δύναμη της ενυδατικής σου;

gif 01

Εφάρμοσε πριν από την ενυδατική κρέμα και μετά τον καθαρισμό, ένα ειδικό serum, όπως το Hydrabio Sérum .Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απλώσεις πρώτα το πρωί ή/και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό σου και στη συνέχεια να εφαρμόσεις την Bioderma Hydrabio Gel-Crème που δημιουργεί έντονη ενυδάτωση, άμεσα και με διάρκεια.

6. Last but not least: Το αντηλιακό, μπορεί να είναι πρωταγωνιστής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το χειμώνα δεν είναι απαραίτητο. Ίσως είναι ακόμα πιο σημαντικό, μιας και εκτός από τον ήλιο έχεις να αντιμετωπίσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον άνεμο, ειδικά αν περνάς πολλές ώρες σε εξωτερικούς χώρους. Κι αν ψάχνεις για τον τέλειο συνδυασμό;

gif 03

Η Hydrabio Perfecteur SPF 30 συνδυάζει προστασία από τις ακτίνες UV με super ενυδάτωση! Άμεσα, η υφή του δέρματος φαίνεται πιο απαλή και η όψη είναι εμφανώς ομοιόμορφη, φωτεινή και με λάμψη.