Ανεπιθύμητο σπυράκι; Άλλαξε στάση στον ύπνο σου!

Ανεπιθύμητο σπυράκι; Άλλαξε στάση στον ύπνο σου!

Το ήξερες;

Σου αρέσει να κοιμάσαι μπρούμυτα, αγκαλιάζοντας το αγαπημένο σου μαξιλάρι; Αν η απάντηση στη παραπάνω ερώτηση είναι «ναι» και βασανίζεσαι από ακμή τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις όλα όσα ήξερες για τον ύπνο σου και να μάθεις ότι η αγαπημένη σου στάση όταν κοιμάσαι, ευθύνεται για τα σπυράκια στο πρόσωπό σου.

9d25974e03c1809cfa2e44191571aa60

Η τριβή με το μαξιλάρι και τα σεντόνια μόνο κακό μπορεί να κάνει στο πρόσωπό σου αφού εκτός από ακμή, «ευνοεί» και τις ρυτίδες. Τα βακτήρια βρίσκονται παντού και αν θες να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου αψεγάδιαστη προσπάθησε να μάθεις να κοιμάσαι ανάσκελα.

Ναι, μπορεί μπρούμυτα να κοιμάσαι πιο βαθιά (ή ακόμη και να θεωρείς πως έτσι μόνο βλέπεις όνειρα), όμως όποιον και να ρωτήσεις θα σου απαντήσει πως η συγκεκριμένη στάση δεν είναι ενδεδειγμένη.

Όσο δύσκολο κι αν είναι στην αρχή, τα οφέλη που θα έχεις από αυτή την αλλαγή στον ύπνο σου θα αποδειχθούν μεγάλα μακροπρόθεσμα. Και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, φρόντισε να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς και να απλώνεις κάθε βράδυ σου μια καλή ενυδατική κρέμα ή μια τονωτική λοσιόν για την ενυδάτωση και την αναδόμηση της επιδερμίδας σου.

Προσπάθησε να υιοθετήσεις αυτή τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς και δεν θα το μετανιώσεις!