Τονώστε την επιδερμίδα σας με μια θαυματουργή συνταγή!

Βιβή Αγγελάκη
Τονώστε την επιδερμίδα σας με μια θαυματουργή συνταγή!

Δώστε την ενυδάτωση που της χρειάζεται με φυσικό τρόπο!

Αν βλέπετε μέρα με τη μέρα την επιδερμίδα σας να καταπέφτει και να αφυδατώνεται σας προτείνουμε μια πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή με κύριο συστατικό το αγγούρι. Το αγγούρι φροντίζει το δέρμα σας, με τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, κάνοντας το πιο σφριγηλό και νεανικό!

Το μυστικό της συγκεκριμένης συνταγής κρύβεται στα απλά φυσικά υλικά της αλλά και στην εύκολη προετοιμασία της!
Θα χρειαστείτε:
1 μέτριο αγγούρι
3 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
2 σταγόνες νερολί (αιθέριο έλαιο από άνθη νεραντζιάς, εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος)

Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε το κομμένο σε κομματάκια αγγούρι (αφού πρώτα το ξεφλουδίσετε) μαζί με το κρύο νερό. Χτυπήστε σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ζουμερός, πηχτός πολτός. Σουρώστε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο. Στη συνέχεια, προσθέστε δύο σταγόνες από το αιθέριο έλαιο νερολί, που συμβάλει στην καλή ενυδάτωση του δέρματος και στη βελτίωση της ελαστικότητας του και ανακατέψτε καλά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το φυσικό ελιξίριο, σε ένα γυάλινο βαζάκι στο ψυγείο σας για περίπου δύο ημέρες .

Χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μικρή μαλακή πετσέτα, απλώστε ένα με δύο κουταλάκια του γλυκού από το μίγμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Χαλαρώστε και αφήστε το για περίπου 15 λεπτάκια. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό και σκουπίστε το πρόσωπο σας με μια καθαρή πετσέτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή τη συνταγή σε καθημερινή βάση μιας και τα υλικά του είναι πραγματικά πολύ απλά και φυσικά που δεν βλάπτουν το δέρμα.

Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα ειδικά όταν το δέρμα σας είναι ερεθισμένο, έντονα ταλαιπωρημένο ή αφυδατωμένο.

Διαβάστε ακόμη:

Καταπολεμήστε άμεσα την ακμή με μέντα!

Θέλετε να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σας; Δείτε 3 θαυματουργά φυσικά συστατικά!